Sådan redder I årets nytårsfest

Det kommende nytårs fest kan nemt risikere at blive en noget bleg og trist affære. Mange af os er nødt til at være færre end vi er vant til, og vi kan ikke bare mødes med hvem som helst. Der er dog alle muligheder for alligevel at gøre det kommende nytårs fest til en helt nytænkt og sjov aften på trods af alle restriktioner. I denne artikel er samlet et par gode råd og ideer til, hvordan du gør dette nytårs fest og fejring til en lige så sjov og festlig begivenhed, som det var ved det sidste nytårs fest.

Kostumer og pynt

Selvom det kommende nytårs fest og fejring bliver en udgave med færre gæster, er der ingen grund til at spare på pynten og kostumer. I stedet skal I sørge for at købe alt hvad hjertet begærer af serpentiner med årstal, knallerter med farvede kroner i, bordbomber med umanerlige mængder af konfetti og masser af stjernekastere, der kan kaste lys og glitter over dagen. Af kostumer skal I have alverdens sjove hatte, falske overskæg, og fjollede briller. Derudover skal I selvfølgelig iklæde jer det stiveste puds. Ingen cowboybukser eller forvaskede t-shirts. Til dette nytårs fest står den på gallakjoler, jakkesæt, fuld make-up og opsat hår.

nytårs fest

Den fuldendte menu

Dette nytårs fest skal have hele armen, også når det kommer til menuen. Måske er det i år, at forretten skal bestå af østers, som i øvrigt skal nydes med ægte champagne. Det kan også være at I hellere vil flotte jer med en omgang lækker sushi fra jeres yndlingsrestaurant. I kan også med god samvittighed gøre lidt ekstra ud af hovedretten. Lav en virkelig lækker steg med kartofler og garniture og hele molevitten med en hjemmelavet whiskysovs måske. Til dessert skal I måske lave flamberede pandekager med hjemmelavet is eller creme brulé. Og så skal der selvfølgelig også en hjemmelavet kransekage til og en masse god vin, som passer perfekt til maden. I må endelig heller ikke glemme at købe ind til jeres yndlingssnacks og en masse dyppelse.

Nytårsfest med pandemi

Pandemien er en realitet for årets nytårsfest, og sådan er det desværre bare. Derfor er der dele af festlighederne, der er nødt til at blive gentænkt for at kunne lade sig gøre, og her handler det om at være kreative. Fx kan man indrette dansegulvet med firkanter med to meters mellemrum. På den måde kan I sagtens holde en dansefest, så længe hver person bliver i sin firkant. De fleste selskabslege kan også sagtens gentænkes i en ny og coronavenlig version. Pakkelegen kan fx klares, hvis hver person har sine egne terninger, og hvis man fx indfører en regel om at skulle spritte af, når man slår en 2’er. Ellers er det bare om at sørge for, at I holder humøret oppe og fylder jeres nytårsfest med spas, grin og al den gode mad, der hører sig til. Gerne med lidt ekstra smæk på.

Nyhedspatruljen Forfatter