Whiteboard til dit kontor

Ethvert kontor med respekt for sig selv har mindst et whiteboard. Om det er et lille hjemmekontor eller et større kontormiljø, så er et whiteboard ikke til at komme udenom. Og det skal passe ind i resten af indretningen. Køb en Whiteboard tavle hos Whiteboardshoppen, hvis du vil være sikker på at få en god model.

Inden køb er der et par ting, som du bør overveje i forhold til, hvordan boardet passer ind i din øvrige kontorindretning. 

Hvor skal whiteboardet være?

Det første du skal tage stilling til er, om whiteboardet skal være mobilt. Hvis det skal hænge på en væg, tager det langt mindre plads, men så kan det også kun benyttes der, hvor det er placeret. Et board på hjul kan flyttes rundt og tages med, alt efter formål. Til gengæld vil det fylde lidt mere i kontorlandskabet. Et board med hjul kan også bruges til at dele større rum mere eller mindre midlertidigt op.

whiteboard

Hvilken størrelse skal mit whiteboard have?

Det andet du skal tænke over er, hvor stort whiteboardet skal være. Det kommer an på 2 ting; 1. Hvad skal det bruges til? 2. Hvor meget plads er der? Hvis der skal være plads til alle bilag i den lille håndværkervirksomhed eller boardet ofte skal bruges til de helt store brainstormings, så er det en god ide, at investere i et større board. Skal det derimod bruges til hukommelseshjælp, at skabe teamånd eller kampgejst, kan mindre måske gøre det.

Der er naturligvis også mulighed for at få udfærdiget boards efter specialmål, hvis du har ønsker, der ligger udover standardmålene.

Print eller ej

Hvis whiteboardet skal have en helt specifik funktion, så kan det være gavnligt at bestille et med print. Det kan f.eks. være print udviklet til LEAN eller til at synliggøre vagtplaner. Du kan også få holdopstillinger til sport eller med et Danmarkskort. Der er rigtigt mange muligheder, og skulle de ikke findes i forvejen, har du mulighed for at designe selv.

God organisering er en stor faktor for lækker indretning. De færreste rum bliver bedre indrettet af at være overfyldte eller ligefrem rodede. Især på arbejdspladser, er det vigtigt, at der er orden. Så bliver det langt nemmere at koncentrere sig om arbejde.

Whiteboardets design

Dit nye whiteboard skal naturligvis passe ind på dit kontor eller i mødelokalet i forhold til farver og stil. De kan derfor købes i mange forskellige designs og kvaliteter, f.eks. i helt hvid, med aluminiumsramme eller med egetræsstativ.

Ønsker du en tavle med en flot farve kan et chat board være noget for dig. De kommer i rigtigt mange forskellige farver og passer perfekt til hjemmekontoret.

Husk tilbehøret også skal passe ind

Et helt hvidt whiteboard kan umiddelbart virke kedeligt, men det er jo det, som boardet bruges til, som virkeligt betyder noget. Husk at få det rigtige tilbehør med. De farver tuscher, som passer bedst ind på netop det kontor, hvor whiteboardet skal benyttes. Flotte, neutrale eller sjove magneter til huskesedlerne. Du kan også få træfarvede magneter, hvis disse passer bedst ind på dit kontor.

Nyhedspatruljen Forfatter