Valnøddebord til stuen

Står du og skal til at købe et nyt sofabord? Med internettet er det gået hen og blevet lidt af en jungle at købe nye møbler. Ja selv noget så simpelt som et sofabord kommer i så forskellige variationer, at det er imponerende at de alle sammen er sofaborde. Men det er de. En af dine sværeste valg står netop med hvad retning dit nye sofabord skal hen i. Skal det helst minde om det gamle arvestykke du lige har smidt væk? Det giver mening at sige ja. Du ved at det ville passe med hvad du har i forvejen. Til gengæld er det måske også på tide at du får et moderne sofabord, der passer mere til hvem du er?

Stilrigt, moderne og hyggeligt

Du lever i en anden tid end hvor dit gamle sofabord kommer fra. Du har været glad for det sofabord du havde, men ingen møbler er perfekte. Havde du et sofabord med en glasplade, så har du sikkert oplevet mange ubehageligheder ved det. Den skrigende plade når du skulle spise og porcelænet kørte mod glasset. Frygten for at ødelægge pladen, måske? Hvis det er hvad du kommer fra, så skal du helt sikkert forsøge dig med noget bedre. Et sofabord i valnød er en god modpart til et glasbord. Valnøddetræ er robust og solidt. Du kan tabe ting, være vred og slå i bordet eller generelt være hårdhændet uden at bekymre dig for bordets tilstand bagefter. Sofaborde i valnøddetræ giver også den pragtfulde, stemningsrige kulør fra træet til hele stuen. Sortens naturlige mønstre fra åreringene, der er gået op gennem stammen, kan virke enkel for os som mennesker, men det kan ikke masseproduceres. Sidder du med glasborde, stenborde eller plastikborde, så kan du let finde ti identiske borde. Sådan noget kan du ikke med et godt sofabord af ægte træ.

https://www.noyer.dk/

Bedre end de andre

Glasbordets holdbarhed er nok det bedste eksempel på hvordan træborde skiller sig ud i forhold til holdbarhed. Du kan tænke ret kækt at et stenbord holder sig bedre. Men visse af disse stenborde indeholder fliser, og de er tynde. Sådan nogle fliser kan derfor flække og træbordet vil bestå igen. De mere solide stenborde har sikkert en udsøgt holdbarhed. Deres problem er så at den holdbarhed gør at bordet vejer et halvt ton og du vil ikke kunne ommøblere din stue alene. Her kommer holdbarheden altså til at blive på bekostning af hvor praktisk møblet er. I dagligdagen flytter du ofte et sofabord lidt frem og tilbage, så et tungt sofabord er ikke at foretrække sammenlignet med et lettere træbord. Et sofabord i valnød kan sagtens have vægt. Dog er det vigtigt at det er en vægt som ikke blokerer og hindrer dig i at gennemføre din hverdag. Det er praktisk i hverdagen fordi det kan flyttes, og det er ligeså praktisk fordi du kan omgås det mere uforsigtigt. Du kan sidde på det, du kan slå i det og det står der stadig; moderne og flot.

Nyhedspatruljen Forfatter