Trymedics er populært blandt medicininteresserede

Drømmer du om at komme i praktik i udlandet som sygeplejerske, læge eller noget helt tredje indenfor dette felt? Så kan det være, at du har hørt om Trymedics. Trymedics er for alle, som er interesserede i medicin, og det, der ligner. Du har mulighed for at komme i praktik på et hospital i udlandet. Her kan du prøve kræfter med den virkelige verden og se, om du har dét, der skal til. Læs meget mere her.  

Find dem på Facebook 

Trymedics er som sagt en organisation, som tilbyder praktiktilbud i udlandet. Du kan læse mere om Trymedics på Facebook. Her er det nemt at se, hvor populær organisationen er, da de har mange følgere og likes. Trymedics tilbyder praktikophold i Uganda og på Zanzibar. Du får altså også mulighed for at komme langt væk. Du kommer også til et sted, hvor du sandsynligvis aldrig har været før. Du kan læse meget mere om Trymedics på deres facebookside. Her kan du også tage kontakt til organisationen, hvis du har et specifikt spørgsmål, eller måske bare gerne vil høre mere generelt. På deres facebookside kan du også nemmere danne dig en idé om, hvad er praktikophold indebærer. Der er nemlig lavet flere videoer, hvor du kan se, hvordan din hverdag på hospitalet kommer til at være. Du kan også se videoer fra de forskellige destinationer og på denne måde danne dig et billede af opholdet.  

Tilbud til studenter og studerende 

Trymedics er et tilbud, som er rettet mod studenter. Det er også rettet mod folk, som studerer på universiteter og altså gerne vil have et praktikophold som et led i deres uddannelsesforløb. Trymedics henvender sig til alle, som drømmer om at blive sygeplejerske, læge, jordemoder, fysioterapeut eller tandlæge. På denne måde rammer Trymedics altså rimelig bredt. Et ophold på et hospital i udlandet er for dig, som gerne vil have noget praktisk erfaring. Du får gennem opholdet noget klinisk erfaring. Dette er ekstremt gavnligt for dig, som gerne vil lave noget inden for det sundhedsmæssige område i fremtiden. Et praktikophold med Trymedics er altså også henvendt til dig, som gerne vil blive helt sikker på, at det nu er det sundhedsmæssige, du gerne vil beskæftige dig med.  

Bliv sikker i din sag 

Selvom du lige nu tænker, at du gerne vil arbejde i sundhedssektoren, så kan dette ændre sig. Du kan blive mere sikker i din sag ved at tage et praktikophold hos Trymedics. Her vil du nemlig opleve hverdagen på et hospital – på denne måde får du nogle erfaringer, som gør det nemmere for dig at blive helt sikker på, at det er den sundhedsmæssige vej, du vil gå.  

Ikke nok med, at du kan få en vis afklaring gennem et praktikophold hos Trymedics, så får du også en god portion oplevelser med i hånden. Gennem praktikopholdet vil du møde en masse nye mennesker, og du vil se nye dele af verden. Dette vil gøre dig klogere rent menneskeligt. Du vil også komme til at udvide din horisont og dit netværk. 

Nyhedspatruljen Forfatter