Tid til at starte en ny sport?

2020 har budt på meget inaktivitet og mens vi begynder at gå lysere tider i møde, så begynder lysten til at kompensere og motionere at vise sig, man har allerede kigget på forskellige tilbud på spotvarer på sportstøj og små vægte, der har bragt videre hen til at man har kigget på de større sider for tøj til generelt sports og motion.  

Men hvordan man både vælger den sportsgren der passer bedst til hvem man er, og det perfekte tøj og udstyr dertil, er der delte meninger omkring. Er du fx en der foretrækker en sport uden nærkontakt med medspillere, så vil du automatisk vælge en sport som badminton, men når det kommer til hvordan du køber dit badmintonudstyr og badmintonsko, så er det ikke så enkelt. 

Køb badmintonsko og udstyr  

At gå rundt iblandt varerne på hylderne i en fysisk butik kan give en særlig tryghed. Man ved hvad man får, for man ser det, man tager det, man betaler det og bringer det hjem. Der er ingen billedredigering og særlig belysning.  

Dette betyder at når du griber fat i et sæt badminton sko, så kan du allerede prøve dem. Du kan mærke om de har en ordentlig affjedring. Måske klemmer dine badmintonsko et sted, eller når du forsøger at bruge dem, føles de ujævne og er egentlig irriterende, og du ved derfor med det samme om du skal finde nogle andre da der vil være hylder fyldt med andre muligheder. 

Det kan endda være muligt at du vil have et sæt der matcher. Altså at sko har samme farve som din badmintonketcher, bukser og t-shirt, så du er mere indstillet på hvilke badmintonsko du har i tankerne. Dog kan dette også gå hen og gøre den fysiske butik lidt irriterende, da deres mange varer ikke er opstillet efter farve.  

Derudover kan en vare også være udsolgt komplet og vil føre til at du får en opfattelse af at en given sko med den korrekte farve slet ikke er til at få i butikken.  

Moderne, digitalt og nemt 

Til gengæld er det også nogle af disse problemer som den moderne e-handel løser. Mange sider der sælger både tøj og sko, har denne funktion som kategoriserer badminton produkter efter farve såvel som størrelse.  

Går du altså efter at købe blå badmintonsko så vil du med enkle klik kunne se hele butikkens udvalg af blå sko, frem for at du skal eksponeres for 200 varer der ikke falder i din interesse. Du kan sidde og kigge på alle tingene, tage billeder af tingene og spørge rundt til dine venner og veninder og hører dem ad hvad de synes til det. 

Samtidig hvis du er typen der siger nej til en kvittering du skal bruge senere, så vil du altid få en kvittering når du handler online, og du vil samtidig få den på mail så du kan lægge den i en mappe og altid finde den igen.  

Der er på den måde en meget overskuelig tilgang til hvordan du får dit kommende sportsudstyr så du kan komme tilbage i form igen. 

Nyhedspatruljen Forfatter