Tanqueray Rangpur er perfekt til den gode drink


Hvis du elsker de klassiske gin med den karakteristiske smag af enebær, så vil du formentligt også elske Tanqueray Rangpur. Denne gin fra gin mastodonten Tanqueray er fremstillet af et lille udvalg af særligt udvalgte frugtige ingredienser, hvor særligt citrus smagen træder frem og giver et friskt pust, der giver helt nyt liv til diverse klassiske drinks på gin som for eksempel en Gin & Tonic. Med denne dejlige og friske gin fra Tanqueray kan du være sikker på, at du får en gin, der bliver en sikker vinder, og som smager lidt anderledes og meget mere end de billigere og mere almindelige Dry Gins. Du kan derfor være sikker på, at du vil kunne lave adskillige lækre og skønne drinks, når du vælger at købe en Tanqueray Rangpur.

Hvilke botanicals er Tanqueray Rangpur fremstillet af?

Grundstenen i alle gin er enebær. Det er naturligvis også en del af smagsgiverne i en Tanqueray Rangpur. Derudover indeholder denne gin flere forskellige såkaldte botanicals, der er de ingredienser, som ginen er fremstillet på. En Tanqueray Rangpur er udover enebær fremstillet med brug af følgende:

  • Citrus Rangpur
  • Ingefær
  • Laurbærblade
  • Lime frugt

Det er netop kombinationen af ovenstående varierede og friske ingredienser, der giver Tanquerays Rangpur gin sin helt unikke og friske smag. Den passer godt ind i mange forskellige drinks, hvilket gør det til en glimrende gin. Med en alkoholprocent på 41,3 % ligger den en anelse højere end minimumsgrænsen for anerkendte gins på 37,5 %. Den ligger dog stadigvæk i den mildere end, hvis man sammenligner med hele spektret indenfor den brede vifte af gin og andre former for spiritus.

gin og tonic

Hvad er en gin?

En gin er en klassisk spiritus, der har været drukket i mange år. Især har gin været meget populær i Storbritannien igennem hele dens lange historie, hvor gin har været en af de mest benyttede drikkevarer igennem den senere del af historien.

En gin er fremstillet med enebær som grundpille og i EU har man besluttet, at en anerkendt gin skal have en alkoholprocent på over 37,5%. Denne grænse kan dog variere udenfor EU, hvor eksempelvis USA har sat grænsen ved 40 %.

Mange forbinder smagen af gin med smagen af nåletræer eller gran. Der er dog ikke gran i selve gin, men i og med, at enebær er en plante, der er i familie med nåletræer, så kommer smagen og essensen af grannåle ind i gin igennem enebær.

Derfor skal du drikke gin

Der er mange gode grunde til gin. Gin er en af de allermest almindelige former for spiritus, og mange af de mest almindelige og kendte drinks og cocktails indeholder gin af forskellige former. Det er derfor en integreret del af mange menukort og står på bordet til mange fester og begivenheder, hvor der skal drinks og cocktails på bordet. Hvis du ikke kan lide den rene smag af stærk alkohol, så bør du nok ikke drikke gin rent, men i stedet altid tilføje det til andre væsker.

Nyhedspatruljen Forfatter