Sund livsstil – hvordan?

En sund livsstil kommer via mange forskellige faktorer. Dette er blandt andet kost, drikkelse og motion. Selvfølgelig er der andre ting, men dette er de grundlæggende. Kost er vigtig fordi det er vigtigt ikke at fylde sin krop med dårlig mad. Derudover er det vigtigt at spise efter sine mål i forhold til sin krop. Drikkelse er vigtigt fordi det er vigtigt med den rette mængde vand dagligt. Omkring to liter. Det vil gøre godt for din sundhed. Udover det, vil du også gøre din hud mere klar. Der er mange andre goder ved det. Motion er vigtig fordi det er der, man former sin krop. Det er der man får bevægelsen i hus. Det giver energi Læs mere her.

Jeg vil gerne motionere – hvad gør jeg?

At finde ud af at du gerne vil motionere og have en sund livsstil i det hele taget, er første skridt på vejen til en sundere livsstil. Hvilken form for motion du vil lave, er op til dig selv. Dig er det smart at vide, hvad dine mål er med din nye sunde livsstil og formentlig også vægttab.

For eksempel kan du med en reformer gøre mange forskellig ting. På en reformer kan der laves en lang række af øvelser. Disse øvelser er af forskellige sværhedsgrader, så du kan gøre det, der passer til dig i momentet. Efter noget tid, og du har øget dit niveau, kan du også øge sværhedsgraden af din træning, så du får mest muligt ud af den.

Hvad er en reformer?

En reformer består af en slags vogn. På reformeren er der fjedre, stropper og en glidende vogn/plade. Derudover er der også en fodbarre. Modstanden består af din egen kropsvægt og fjedrene. Via fjedrene kan du helt selv tilpasse modstanden.

Af en reformer vil du blive udfordret på mange ting. Dette er blandt andet smidighed, styrke, koncentration, koordination og balance. Ved korrekt træning med en reformer – og regelmæssig træning også selvfølgelig – opleve ændringer i din krop og energi. Træning giver nemlig energi og bedre søvn. Med en reformer kan du lave mange forskellige øvelser tilpasset dig. 

Goderne ved regelmæssig træning

Der er af gode grunde en lang række goder ved regelmæssig træning. Dette er blandt andet bedre søvn. Når man træner bruger man selvsagt energi. Dette vil resultere i bedre søvn og dermed mere energi dagen efter.

Ud over det, får man nogle sundere vaner ved regelmæssig træning. Hvis vægttab er ens ønske, vil dette også nemmere komme til at ske via regelmæssig træning. Derudover kan man også tage på i muskelmasse via regelmæssig træning. Med en reformer, kan du lave øvelser, der efter noget tid og arbejde, vil resultere at du opnår de mål du har sat for dig selv.

Hvis du ikke direkte har mål med din træning og ”bare” gør det for at gøre det for hyggen, udfordringerne og/eller en sundere livsstil er det stadigvæk en god ide. Man vil nemlig få sundere vaner og som sagt få mere energi.

Nyhedspatruljen Forfatter