Stort marked for VVS i København

byggeplads

Byggebranchen vækster som aldrig før, eftersom forbrugerne siden finanskrisen kun har fået flere penge mellem hænderne. Særligt København og nærliggende byer nyder godt af den frembrusende økonomiske udvikling, hvor der for tiden er fuld gang i både nybyggeri og renoveringsarbejde. Det giver masser af arbejde til håndværkere, hvor der er et stort behov for både VVS’ere, murere og tømre. Især VVS virksomheder i København har travlt og må ofte takke nej til en opgave med kort varsel, da deres ressourcer kan være afsat til flere måneder ud i fremtiden.

Mestendels er det de ny blomstrende byområder såsom Islands Brygge, Amager, Sydhavn og Nordhavn, som har behov for VVS installationer og service tilsyn ved de mange byggeprojekter. Desuden foregår det meste af renoveringsarbejde i de gamle bydele, hvor der er stor efterspørgsel på VVS renovering af badeværelser i henholdsvis Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg, hvor der stadig er mange gammeldags lejligheder. I en gammel lejlighed på Nørrebro er det ikke uhørt, at du finder en andelsbolig uden brusekabine på badeværelset, da man i gamle dage badet i f.eks. gården eller på en anstalt. Med den voksende økonomi er der selvfølgelige mange Københavnere, som ønsker at udskifte en mobil brusekabine med et rigtigt badeværelse med hjælp fra en dygtig og autoriseret VVS’er.

Flex VVS er blandt de håndværkervirksomheder, som har valgt at tilbyde deres services i hele København og ikke mindst resten af hovedstadsområdet, på trods af at de holder til i Stenløse. Ejeren udtaler således:

”Der er stor efterspørgsel på vores VVS arbejde både i form af installationer, men i lige så høj grad service og eftersyn af nuværende installationer. Særligt København og de nærliggende bydele har stort behov for VVS arbejde, hvorfor vi også har valgt at udvide vores dækningsområde.”

Som VVS firma i København kan det være en god forretning at køre de ekstra kilometer for en opgave, fordi der ofte er tale om større byggeprojekter.

Autoriseret VVS virksomheder i København

Den store efterspørgsel på arbejdskraft betyder også, at der er mange om buddet. Samtidig er der lave indgangsbarriere for at blive VVS’er, som i øvrigt heller ikke er en beskyttet titel. Det betyder også, at du skal være varsom med, hvem du vælger som samarbejdspartnere. På trods af det ikke er en beskyttet titel, så findes der heldigvis en autorisering som både virksomheder og de enkelte medarbejdere kan opnå. Som autoriseret VVS installatør har du gennemgået en række kontroller fra forskellige instanser, som er styret af sikkerhedsstyrelsen.

nybyggeri

Når du skal udvælge et VVS firma i København, er det derfor vigtigt at holde øje med om de er autoriseret installatører. Der er flere årsager til, at det er vigtigt at vælge en med autorisation. For det første så vil du være sikret, at dine installationer og eftersyn bliver udført af professionelle, som har hænderne godt skruet sammen. Derudover så er det et spørgsmål om økonomi og forsikring, eftersom et forsikringsselskab ikke vil være villige til at dække ved eventuelle fejlinstallationer, hvis det er udført af en VVS’er uden autorisering. Det giver ligeledes sig selv, at en fejlinstallation vil medføre flere omkostninger.

Skal du bruge VVS hjælp i København eller nærliggende byer i hovedstadsområdet såsom Brøndby, Glostrup, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby eller lignende, så kan du med fordel tage fat Flex VVS. Udover det klassiske installationsarbejde, så kan de også være behjælpelige med energioptimering samt eftersyn og service af fx gasfyr, fjernvarme og klimaanlæg.

Nyhedspatruljen Forfatter