Sommerens mode for møbler til haven

solstol

Foråret er over os, og det betyder også at sommeren er lige rundt om hjørnet. Vi skal derfor igen til at stille både uret og havemøblerne frem fra vinterhiet. Det er en fantastisk følelse, som vi godt tør sige, at alle danskere glæder sig gevaldigt til hvert år. Solens stråler fylder os med energi og D-vitaminer, der giver os øget livsglæde, og derfor elsker danskere at slikke sol lige så snart den har meldt sin ankomst.

I denne artikel retter vi derfor fokus mod sommerens modetendenser inden for møbler til haven og herunder særligt solvogne og solsenge. Der findes mange solsenge og solvogne i forskellige materialer, farver og størrelser, hvorfor det godt kan være svært at overskue sommerens luksus problemstilling allerede nu. Heldigvis har vi nedenfor lavet en gennemgang af nogle af de flotteste og mest praktiske varianter, som du kan overveje at købe til den kommende sæson.

Solvogn i æstetisk teaktræ

Den første vi har fundet frem, er en lækker New York’er luksus solvogn i teaktræ, der er produceret i en bæredygtig plantage i Indonesien. Udover at være udarbejdet af æstetisk teaktræ så er den også yderst praktisk, eftersom den har to forskellige vippe funktioner og ikke mindst et sidebord til din iskolde sommerdrink. Solvognen er perfekt til dig, som ønsker en behagelig liggestol, hvor du både kan sidde op og læse god bog eller solbade liggende på ryggen og maven.

luksus solvogn i teaktræ

Nymoderne solseng

Har du en nymoderne tilgang til din boligindretning og ikke mindst have, så er den fantastiske Sieste solseng i sort polyrattan flet lige noget for dig. Polyrattan er nemlig populært som aldrig før, fordi at det er lettere at vedligeholde end de klassiske træsorter, som kræver olie flere gange om året. Den er mindre fleksible end udgaven i træ, men har dog stadig flere indstillingsmuligheder til ryggen. Den er som sagt udarbejdet i sort polyrattan flet samt aluminiumsstel.

solseng i polyrattan flet

Den billige, men praktiske solvogn

Er du på budget, så kan det godt være svært at finde plads i økonomien til en dyr solseng eller solvogn.  Det er ikke ens betydende med, at du ikke kan få lov til at solbade i år, eftersom vi selvfølgelig også har fundet en smart solvogn frem, hvor alle kan være med til prisen. Den smarte Vulcano solvogn i hvid kan foldes sammen, så ikke behøver at stå fremme, når du har gæster. Den har hele 5 indstillingsmuligheder til ryggen. Leder du efter en solvogn, der er bedst til prisen, så er den et godt bud.

solvogn i hvid plast

Nyhedspatruljen Forfatter