Smart betalingsløsning til dig med en webshop

betalingsløsning til webshop

Når det kommer til at have en webshop, så er det ikke nok bare at have produkterne, som kan købes, hjemmesiden, der kan browses, og priserne, der kan betales.

Du skal nemlig også have en betalingsløsning. Betalingsløsningen er det, som står mellem din webshop og kunden – her får du sikkerheden til betalingen og indløsningen af pengene, som bliver betalt.

I dag er PensoPay online betalingsløsning en af de smarteste metoder til dette, for her får du både sikkerheden og indløsningen i én lettilgængelig pakke!

e-commerce betaling

Forskellige pakker til forskellige behov

Enhver webshop har forskellige behov, når det kommer til en betalingsløsning. For alt efter størrelsen og indholdet på din webshop, så er det ikke sikkert, at du skal have samme løsning som dem i kontorbygningen overfor.

Og der er PensoPay for mange blevet et fantastisk godt valg – her er der nemlig fleksibilitet for alle pengene. For eksempel kan det være relevant at kigge på, hvor mange transaktioner, som du reelt set forventer, at du kommer til at opleve på en månedlig basis.

Eller hvad med at tænke over, hvor mange ordrer, som du kunne få ind, hvis du havde en MobilePay mulighed? Det kan du også vælge en pakke med, så du er sikker på, at du rent faktisk kan fange så mange kunder som overhovedet muligt.

Understøttelsen af de nyeste teknologier bør være vigtig for dig

I dag kommer der hele tiden nye betalingsmuligheder op overalt, og det kan være svært at holde styr på, hvilke du egentligt skal holde øje med. Men tendensen er lige nu, at PensoPay har ret godt styr på, hvilke muligheder du har.

Blandt andet tilbyder firmaet dig, at du kan få integreret Apple Pay i din virksomhed. Det gør, at du lige pludseligt kan få adgang til et nyt kundesegment, som netop går op i at bruge sådan nogle teknologier. Samtidig er bitcoin også en betalingsmulighed, hvis du vælger denne løsning. Ved at have sådanne ting integreret i deres service, så viser PensoPay, at de er en betalingsløsning, som holder sig på dupperne!

online betaling

Du behøver ikke skifte platform bare for at få en god betalingsløsning

Alt for ofte, så er tendensen, at man skal til at udskifte en hel masse i infrastrukturen, hvis man vil have en god betalingsløsning. Men gider du virkeligt opbygge en hel ny online butik bare for en betalingsløsning?

Selvfølgelig gør du ikke det – og det er heldigvis heller ikke nødvendigt, hvis du vælger PensoPay som din udbyder.

For her er der nemlig mulighed for at få integreret løsningen med andre webshop og e-commerce platforme såsom Magento, Shopify og Chargify. Det betyder, kort sagt, at du meget hurtigt kan komme til at koble PensoPay op på den butiksplatform, som du allerede bruger – og dermed kan du hurtigt komme tilbage til at sælge produkter.

Nyhedspatruljen Forfatter