Skal du købe en bårebuket?

Vi kommer desværre alle sammen i en situation, hvor vi på et eller andet tidspunkt skal give en bårebuket. Bårebuket er en speciel for buket, som man giver til begravelser. Det er derfor også meget vigtigt, at man sørger for at købe en rigtig god bårebuket, som er respektabel og kan sende de rette signaler til selve begravelsen.

Hvor køber du dine bårebuket henne?

Der er masser af florister og blomsterbutikker at vælge imellem, hvis du gerne vil købe en bårebuket. Langt de fleste blomsterbutikker sørger for at have bårebuketter liggende og kan levere disse med meget kort varsel. Du kan derfor altså også tillade at være en smule kræsen om præcis hvilken blomsterbutik du vælger at benytte, hvis du gerne vil købe en bårebuket. Prøv at danne dig et billede af hvilke blomsterbutikker og florister du har i nærheden af begravelsen. Du kan naturligvis ikke bestille blomster fra en butik fra Sjælland, hvis begravelsen skal afholdes i Jylland. Det derfor en god idé lige at undersøge de lokale forhold, før du går i gang med at bestille en bårebuket. På den måde er du også helt sikker på, at blomsterne er friske, når de ankommer til kirken. Det ville sende et meget dårligt signal, hvis du får nogle visne blomster leveret til kirken!

Hvor mange penge har du at gøre godt noget?

Vi vil alle sammen gøre noget godt for de kære vi har mistet. Men det ændrer nu ikke ved, at vi ikke har så mange penge at gøre godt med alle sammen. Det er derfor en god idé lige at lægge et nogenlunde budget for hvor mange penge du kan bruge på en bårebuket. Der er ret stor forskel på priserne alt efter hvilken form for buket du vil købe. Du behøver ikke at føle, at du på en eller anden måde fejler, fordi du ikke køber en stor flot buket. Ofte er det blot tanken der tæller. Og de efterladte er ret ofte ikke så opmærksomme på, hvor store buketter der bliver leveret under selve begravelsen. De har andre ting at se til. Det er helt op til dig, hvor mange penge du vælger at bruge på denne udgift. Vælg at give en bårebuket til en pris, som du er komfortabel med at give. Der er ingen grund til at ruinere sig selv, blot fordi du gerne vil give en rigtig flot bårebuket.

Hvad siger de tidligere kunder?

Hvis du gerne vil vælge en god blomsterbutik at købe dine bårebuket fra, så er det også en god idé at kigge på, hvad de tidligere kunder mener om denne blomsterbutik. De vil ofte dele deres meninger gennem diverse kundeanmeldelser. Dette er en kæmpe fordel for dig. Tidligere kundeanmeldelser af en bestemt butik kan give dig meget bedre billede af, hvilken service og kvalitet du kan forvente, hvis du køber dine blomster fra denne butik. Det er derfor en meget god idé lige at lave sine undersøgelser, før man går i gang med at bestille. På den måde kan man sikre sig, at man får fat i en rigtig flot bårebuket.

Nyhedspatruljen Forfatter