Sådan skaber du et smukt blikfang i dit hjem

Der er mange af os, der sukker både længe og højlydt over de mange smukke hjem, som vi hele tiden bliver præsenteret for. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende i de boligmagasiner, vi læser, de boligprogrammer vi ser i TV og de boligprofiler, vi følger på de sociale medier. Her kan vi sidde længe og sukke højlydt over de smukke hjem, hvor alt bare er perfekt. Der er ikke en finger at sætte på den måde, de er indrettet på – og mange drømmer om at gøre kunsten efter i eget hjem. 

Og det er da også muligt. Få derfor herunder tre forslag til, hvordan du skaber et blikfang i dit hjem, som vil gøre alle andre misundelige. 

Hvad med at skifte dine døre ud til franske døre? 

For det første bør du tage et kig på de mange gode egenskaber, der byder sig med franske døre. Her er der nemlig for alvor tale om døre der træder i karakter, og som kan udgøre noget unikt i ethvert rum. De bringer en fornemmelse af luksus, nostalgi og god stil med sig – og det er hvad end, de placeres i det moderne hjem eller hjemmet, der allerede emmer af tidens tand.   

Du kan bestille dine franske døre online – hurtigt og nemt 

Er det noget, som du synes, der lyder spændende, og tænker du, at franske døre vil være smukke i dit hjem? Så bør du tage et kig online. Her har du nemlig rig mulighed for at bestille de franske døre, der passer hjem til dig. Og det er lige meget, hvilke krav du har til for eksempel mål, udseende og pris. Der er nemlig flere modeller at vælge mellem, og derfor er der med sikkerhed én, der stemmer overnes med dine ønsker, behov og forventninger til en smuk dør, der skal udgøre et blikfang i dit hjem.  

Hvad med at bruge en vindeltrappe? 

Herefter bør du tage et kig på de mange muligheder, du har med trapper. Mange af os har trapper i vores hjem, men vi giver dem ikke meget opmærksomhed, idet de bare er praktiske. Men faktisk kan de shines op, således de også udgør noget helt specielt i hjemmet. Tag for eksempel et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med smukke vindeltrapper – sådanne vil med sikkerhed skabe det blikfang, du drømmer om. Her er der nemlig tale om trapper, der er lige smukke, som var de unikke kunstværker. 

Genbrug alt hvad du kan 

Sidst men ikke mindst bør du tænke på de ting, der kan bevares i dit hjem. Mange af os bor i ældre hjem og i stedet for at rive alt ned og fra hinanden, kan vi med det rette touch genbruge rigtig meget. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en rå murstensvæg, fritlagte bjælker eller… Der er rigtig mange gode muligheder.  

Nyhedspatruljen Forfatter