Sådan pifter du din polterabend en smule op

Polterabend er en special aften, både for kvinder og mænd. Det er den sidste aften som en fri mand eller kvinder. Man skal ud og nyde denne aften med sine tætteste. Når det kommer til et polterabend er et ikke den vigtige person, som får lov at planlægge. Det er derimod dem som er inviteret, der står for planlægningen. Det kan være at man vil tage ud og spille Paint Ball, måske god ud til en god restaurant og få en bid mad. Hvis man er klar på noget mere vovet, er der dog andre tiltag. Det er her hvor Lapdance kommer ind i billedet. En lapdance kommer fra det engelske ord ”lap dance” og betyder kort sagt, at en person danser på skødet af en anden. Det er til den frække side og involverer letpåklædte mænd og kvinder, der viser sensuelle dansetrin.

Lapdance hvorend du er i landet

Lapdance kan foregå hvorend det skulle være. Lapdance er selvfølgelig afkommet af, at det foregik på stripklubber. Dette er stadig den mest populære service, som bliver bestilt på stripklubber. Det er dog også muligt at bestille en lapdance til ens hus. Det er hvad der normalt bliver gjort til polterabend. Man bestiller en danser, om det så er en mand eller kvinde, til det sted man er. Her kommer de så og optræder på den udvalgte person for et fast beløb. Man bestiller disser personer igennem et bureau såsom stripdanmark. Her kan man vælge lige den dame eller mand, der fanger ens øje. Denne aktivitet, hvis man kan sige det, er super populært især iblandt mænd, der vil give deres ven et sidste kig på en anden dames bryster en sidste gang. Det kan skabe en rigtig god stemning blandt de inviterede så man ikke bare sidder og glor på hinanden en hel aften.

Lapdance som disciplin

Lapdance er også en sport for sig selv. Det er en kategori indenfor striptease genren. Når disse events forekommer er det også en anbefalelsesværdig aktivitet for et polterabend. Her får man ikke kun en person af se, letpåklædt. Der er derimod en hel konkurrence foregående. Man kan bestiller loger så en hel gruppe af personer, kan se med mens der bliver konkurreret om hvilken dame, eller mand, der kan give den bedste lapdance. En lapdance varer normalt 5 minutter, men der kan selvfølgelig også betales mere for ekstra service. Hvis man for eksempel er mere klar på et striptease varer dette omkring 10 minutter. Hvis man vil bestille en lapdance på stripdanmark for eksempel, så koster det en fast rate på 1800. Derudover skal man også betale kørslen, da disse personer kommer fra rundtomkring i landet. Der er dog også faste regler for kunderne, når man få en lapdance. Man skal respekterer personen, der giver en lapdance, da det kan være krænkende, hvis man begynder at tage på personen uden at man har fået lov.

Nyhedspatruljen Forfatter