Sådan finder du gode negleprodukter

negleprodukter

At have flotte negle, hvor man kan se, at der er gjort noget ud af dem, er noget, der virkelig kan oppe ens game udseendemæssigt. Derfor er det bestemt værd at investere lidt ekstra i lækre negleprodukter.

Neglelakker

Der findes tusindvis af forskellige negleprodukter, men det første man tænker på, når man taler om at gøre noget ud af sine negle, er nok for de flestes vedkommende neglelak. Den klassiske, tidsløse indsats, man kan gøre for at få flotte negle.

Neglelakker findes jo i alle verdens farver og nuancer og finishes. Den klassiske røde, blanke neglelak er jo tidløs og går aldrig af mode. Men der findes et væld af andre muligheder for flotte negle, hvis man gerne vil prøve noget lidt andet end den klassiske røde. Man kan for det første komme virkelig langt med en speciel top coat. Hvis man for eksempel har en gennemsigtig top coat, der har noget glitter eller shine i sig, kan man forvandle alle sine farvede lakker med blot et lag af den top coat. Hvis man har lagt en flot blå neglelak på alle sine negle, kan man gå flere forskellige veje med sine topcoats. Man kan gå med den almindelige gennemsigtige top coat, der ikke gør meget andet end at beskytte den farvede neglelak, så den holder længere. Men man kan også vælge at lægge en glitter top coat ovenpå, så slutresultatet er blå glitternegle. Det ser så festligt ud. Hvis man synes, at det er lidt for meget med ti glitrende, blå negle, kan man eventuelt vælge at holde fire ud af fem fingre almindeligt blå og blanke og så lægge den glimtende top coat på en af neglene på hver hånd, ringefingeren kunne være et godt bud. På den måde får man et lille pop af glimmer på hver hånd, og det er et look, som både er spændende, sjovt og elegant. Negleprodukter er et must for enhver kvinde, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv.

god neglelak

Kast dig ud i nail art

Hvis man har lyst til at gøre det endnu vildere end en top coat med glitter i, kan det være, at man skal prøve kræfter med nail art. Nail art er rigtig mange ting, men i bund og grund er det en betegnelse for kunst på neglene. Om det er en lille tegning, en diamant, et mønster eller noget helt fjerde, så er det nail art. En af nail art grenene hedder spider nails, og det er et look, man kan opnå ved brug af den såkaldte spider gel. Med spider gel kan man lave mønstre og teksturer på neglene, så det ligner, at der er spindelvæv på. Det ser lidt vovet ud og mega sejt. Det er især en genial idé, hvis man skal til en halloween fest, og man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af sit kostume. Hvis det er sagen, så er spider nails lige prikken over i’et. Når man først har fanget teknikken, er det heller ikke særlig svært at opnå et virkelig flot look med spider gel og andre seje negleprodukter.

Nyhedspatruljen Forfatter