Pygmy 20 er det bedste fadølsanlæg til festen

Livet er fyldt med fester, og derfor er der hele tiden nye ting, som der skal fejres. Det betyder, at der også hele tiden er meget forberedelse, der skal gå op i en højere enhed, både når det kommer til gæster, tøj, pynt, lokaler, mad og drikke.  

Og især når det kommer til de våde varer, så er der tale om et område, som vi ikke gør på kompromis med. Der er nemlig ikke noget, der kan få gang i en fest som et godt glas.  

Med fadøl går du aldrig galt i byen 

Og det kan med fordel være øl. Her er der nemlig tale om en drik, som de fleste kan lide, og som de fleste også gerne tager et par stykker af i løbet af aftenen, når der er fest. Derfor er det en fordel for dig at finde frem til et godt fadølsanlæg.  

Når øllen kommer fra en fustage, smager det nemlig bare automatisk bedre, end det gør sig gældende med for eksempel flaskeøl eller dåseøl. Og derfor bør du tage et kig online, hvor du kan finde frem til et fadølsanlæg. 

Find dit Pygmy 20 fadølsanlæg online 

Dog kan det være svært at finde frem til det rette. Der er nemlig mange gode modeller at vælge mellem.  

Hvis du tager et kig på Pygmy 20, er det dog sikret, at du får en model, hvor det ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten, og hvor du således får et anlæg, der kan skænke de gode øl under festen. Samtidig er der tale om et anlæg, der er stilsikkert i sit design, og som derfor også kan gå i tråd med den resterende oppyntning, som der er lavet til festen.  

Lyder det spændende? Så find din Pygmy 20 allerede i dag og bliv klar til at lange masser af fadøl over disken til festen. 

Det lille, lette anlæg der kan tages med overalt 

Med Pygmy 20 er der desuden tale om et mindre anlæg, og derfor er det den perfekte model til privatfesten lige meget, hvor få mennesker der er tale om. Det vejer kun 15,2 kilo, og derfor er det også muligt at opbevare i ethvert hjem. Det kan for eksempel let gemmes væk i køkkenskabet, barskabet, garagen eller et andet sted.  

Og på grund af den lave vægt, er det også muligt at tage anlægget med sig omkring – derfor er det lige meget, hvor festen finder sted. Du har altid det rette fadølsanlæg, der gang få gang i glæderne.  

Fyldt med smarte funktioner  

Pygmy 20 har en fadølskapacitet på 15-20 liter i timen, og derfor dækket det de flestes behov, hvad end der er tale om en sommerhusfest, et evnet, en fødselsdag et studentergilde eller andet. Til alle sammenkomster er det nemlig en god idé med en lækker og iskold fadøl.  

Når du køber dit Pygmy 20 tilvælger du en slange med frakobling, som bruges til at sætte fustagen på anlægget, og med den smarte temperaturkontrol kan du selv vælge mellem hele 7 forskellige kølingsniveauer, så din øl får den helt rigtige temperatur.  

Nyhedspatruljen Forfatter