Paintball som arbejde

Et af de nye, mest hæsblæsende og ”hardcore” fritidsaktiviteter man kan finde i Danmark, er nok det vilde paintball-spil, som f.eks. ved Paintball-banen i Taastrup eller ved ”battle arena” i Århus. Det er morsomt at lege ”ikke-drabelig” krig med andre mennesker, mens man får tonsvis af maling skudt på sin kampvest, da det jo er en mere familievenlig og morsom kamp man kæmper på banen.  

Men kunne det ikke også være lige så spændende at være en, der administrerer banerne? Kunne du være en af de nye, potentielle medarbejdere for en af paintball-banerne i Danmark? Det er skam ikke nemt, men heller ikke umuligt. Se mere information om banen i Taastrup på https://paintballparken.dk/da for at se om det er noget for dig. 

Nyheder om Paintball som arbejde 

Det har for nylig vist sig at Paintball er blevet et nemmere og nemmere arbejde at beskæftige sig med, da det er blevet mere og mere populært. Det kræver selvfølgelig en ungdomsuddannelse og en videregående uddannelse i evt. oplevelsesdesign, leisure management og turisme, men hvis man bare vælger en af de uddannelser sammen med andre, så er det ikke det værste. Det er blot, om du har kompetencerne fra dine uddannelser og dertil nogle personlige kompetencer såsom god energi, ansvar og autoritet. 

Nye Gode tilbud ved de gode baner 

De bedste baner i landet er ikke kun ideelle paintball baner, men de har også nogle tilbud som enhver bør overveje, da det kan gøre ens oplevelse mere tilfredsstillende og spændende. Der er f.eks. på banen i Taastrup et fast beløb pr. person, man kan betale, så man kan skyde alle de kugler, man har lyst til, og så er banerne sat op til at være actionprægede.  

Tilgængeligt flere steder i landet 

Det geniale ved paintball i Danmark, er at man kan spille det alle mulige steder i landet, så man ikke behøver at rejse alt for langt fra den ene by til den anden. Man kan også spille Paintball i dele af landet som Randers og Skive, for ikke at nævne selve Paintball Midtjylland, så dermed er der virkelig mange muligheder for at deltage i paintball i Danmark, også selvom at nogle af banerne er væsentligt bedre end andre og har langt bedre tilbud.  

Paintball er blevet meget populært 

Før i tiden har paintball-sporten haft svært ved at sætte fod på de danske marker, da det har haft indtjeningsproblemer osv. Men den har set en stigning i popularitet på det sidste, da folk især har anvendt banerne rundt i landet til polterabender eller andre festlige begivenheder. Det er generelt meget unge og familier, som bruger mest tid på spillet, og da det er en god holdsport, så er det klart at det er i familierne og med ens venner at det er sjovest, og ikke hvis man er alene. Hvis man arbejder på nogle af banerne, så kan man sagtens også benytte banerne til et spil, hvis de skal testes eller i sin fritid. Prøv det hæsblæsende sjove og populære paintball! 

Nyhedspatruljen Forfatter