Opnå en bedre søvn med en tyngdedyne

En tyngdedyne hjælper dig med at opnå en bedre, dybere og længere søvn. Det er et hjælpemiddel som i mange år er blevet anvendt til børn der har haft udfordringer med at falde til ro eller falde i søvn. Dog er tyngdedynen blevet noget der er mange mennesker der har i deres private hjem. Der er nemlig mange gode grunde til at sove med en tyngdedyne, uanset om man er voksen eller barn, om man har søvnbesvær eller ej. Se det store udvalg på https://scandinavianrest.dk/ og find frem til den tyngdedyne der passer dig og dine behov. Her finder du premiumkvalitet, får gratis fragt og mange andre fordele. 

Derfor virker en tyngdedyne beroligende  

Der er efterhånden en del forskning der beretter om dynens effekt og hvorfor den har en positiv indvirkning på din søvn. Det kan sammenlignes lidt med en kæmpestor krammer der varer ved hele natten. Med den rette tyngde mod kroppen beroliges dit nervesystem ved at stimulere balancesansen. Du falder hurtigere til ro og falder hurtigere ind i den søvn der kaldes REM. REM søvnen er der hvor din hjerne har mulighed for at restituere og samle energi til den efterfølgende dag. En tyngdedyne er med til at sænke stressniveauet og mindske eksempelvis angst. Det styrker din koncentrationsevne og giver dig mere energi i hverdagen. Denne type dyne er for alle, også for dig og resten af familien.  

Find den rigtige vægt  

Det er vigtigt, at du køber en dyne med den rette vægt, hvis den skal virke optimalt. Det skal ikke være ubehageligt at lægge sig i sengen og trække dynen over hovedet. Derfor må din tyngdedyne ej heller være for tung. Hvis den er for let, ydes ikke det nødvendige tryk der sænker reaktionerne i dit nervesystem. En tyngdedyne bør have en vægt der svarer til 10-15 % af din egen kropsvægt. Derfor er der også forskel på tyngdedyner til hhv. voksne og børn. Hvis du er i tvivl, så bør du kontakte din tyngdedyne forhandler. Med den rette vægt kan du opnå den komfort der gør, at du kan have dynen på hele natten lang.  

Sådan er dynen opbygget  

En tyngdedyne er en teknisk dyne der består af flere lag. For at du ikke skal komme til at have det for varm eller koldt, er dynen besiddende med en temperaturregulerende lag af bambus. Derudover er der et lag med silkeblødt og behageligt bomuldsstof, så du modtager en rar krammer i løbet af natten. Imellem lagene af bambus og bomuld sidder tyngdedelen. Tyngdelaget består af nøje fastsatte glaskugler. Glaskuglerne sidder præcis hvor de skal natten lang, da de er besiddende i kvadratiske felter. Dette betyder at du får den helt rette tyngde fordeling til din søvn, så du kan sove trygt og modtage alle de positive egenskaber en tyngdedyne kan bidrage med. Når du vælgerdenne type, får du vægt der styrker din søvn, men du behøver altså ikke at supplere med din egen dyne for at opnå den temperatur der er behagelig.  

Nyhedspatruljen Forfatter