Office Management Platform hjælper dig med alt kontorarbejde på farten

Officeguru er Office Management Platform, der gør det nemt at administrere kontoret på farten, på kontoret eller hjemme. De har screenet markedet for dig, så du ikke behøver at bruge tid på at indhente tilbud fra upålidelige leverandører. Leverandørerne er alle løbende vurderet af Officegurus mange brugere – ligesom du kender det fra Trustpilot. Alle leverandører har ens og fordelagtige kontraktvilkår. Så der er ingen grund til at forhandle – det har de gjort for dig. Selv hvis måneden f.eks. har indeholdt rengøring, køleskabe eller andre ydelser, som Officeguru ikke har faktureret, refunderer de differencen. Officeguru gør det nemt at administrere dit kontor og få tingene gjort. Office Guru-markedspladsen omfatter kun leverandører, der tilbyder de laveste priser på markedet. Dette svarer til partnerens besparelser på markedsføring og administration. Vilkårene er også meget mere fleksible, hvilket gør det lettere at styre samarbejdet med arbejdsplads leverandører. Når du får et tilbud fra Officeguru, kan du være sikker på, at du får gode priser og en høj grad af tilfredshed. De har kontraktansvar og garanterer kvalitet, så du slipper for at spilde tid med upålidelige leverandører. Alle leverandører på deres markedsplads er nøje udvalgt for at sikre, at kun de bedste er med. På den måde kan du fokusere på dit arbejde i stedet for at bekymre dig om, hvorvidt dine behov på arbejdspladsen vil blive opfyldt eller ej. Office Management Platform hjælper dig og din virksomhed i de svære tider med fart på.

Få hjælp til de opgaver i ikke har tid til med Office Management Platform

Undgå misforståelser og spildt tid på at koordinere med leverandører ved at bruge Officegurus kontraktstyring funktioner. Med alt samlet på ét sted kan nye medarbejdere nemt få et overblik over kontorets kontrakter og leverandører. Og hvis der er behov for ændringer, kan du blot justere abonnementer med en besked eller et par klik. Officegurus Office Management Platform sikrer, at du nemt kan fjernstyre driften af kontoret på farten. Så du kan imødekomme den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet og undgår at bruge tid på simple beskeder til leverandører. Ønsker du at reducere omkostningerne i forbindelse med markedsundersøgelser og udvælgelse af leverandører? Officeguru kan hjælpe dig. Deres screeningsproces og ratingsystem sikrer kvalitetssikring, mens konkurrencen på platformen sikrer gode priser. Desuden giver deres fælles betingelser sikkerhed. Så hvorfor vente? Reducer dine omkostninger i dag med Officeguru.

Spar tid og energi med Office Management Platform

Det kan være svært at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere. Med Officeguru kan du nemt sende forskellige leverandører en besked og diskutere forskellige løsninger til dine behov. Hver leverandør har sine egne styrker og svagheder, men de deler alle den samme fleksibilitet og fælles handelsbetingelser. Kontrakter og kommunikation med leverandøren er centraliseret i Officeguru, så kollegerne kan nemt dække hinanden ind. Og i gennemsnit har en virksomhed hos Officeguru mere end to profiler så alle, der køber ind til kontoret, kan have en profil. Du kan også justere abonnementer som f.eks. frokost planer eller levering hyppighed for at sikre, at du altid får mest muligt for dine penge.

Nyhedspatruljen Forfatter