Øg livskvaliteten med helse og terapi

Nutidens travle hverdag påvirker mange mennesker. Antallet af mennesker med mentale udfordringer som stress, angst og depression stiger år for år, og mange søger at forbygge disse livstilsygdomme. Det kan blandt andet gøres ved at implementere alternativ terapi så som syvstjernebehandling.  

En alternativ behandlingsform 

Syvstjernen stammer fra den kraft, der tillægges 7-tallet. De syv små dværge, syv-ni-tretten, at være i den syvende himmel – ordsprogene er mange. Det kommer sig af, at tallet 7 er et helligt og magisk tal.  

Netop det er tanken bag syvstjernen. Hver stjernespids kommunikerer med et himmellegeme, og stjernen er således forbundet til noget større. Genstandens kraft er især virkningsfuld ved migræne samt andre kropsspændinger. Her placeres den på det smertende sted, og energien fra syvstjernen er så helende. Denne energi er central og kan hjælpe i menneskets mere og mere travle hverdag.  

Syvstjerneterapi er afstressende og hjælper dig med at lade op til hverdagens mange udfordringer.  

Helsegadgets til din hverdag 

Syvstjernen kommer i mange former og farver, og det er nemt at implementere den i din hverdag. Køb den som et smykke, bær den om halsen eller hav den med under dynen om natten.  

Gadgets til healing og terapi er således nemme at implementere i sin hverdag, såfremt man ved, hvor man skal skaffe dem. På shop7d.dk kan du læse meget mere og undersøge hvilke unikke gadgets, der passer til dig. Her kan du både afprøve saltpiben, helsebruseren eller sågar salt fra Det Døde Hav. Terapiremedierne kan både benyttes som en hverdagsstilfærdighed men også som en mere rituel handling.  

Mulighederne er mange, og det er heldigvis sådan med alternativ terapi, at udførelsen lægger dig frit for.  

Terapi er også for skeptikere 

Man behøver ikke nødvendigvis at være fuldblodstroende, før man forsøger sig med terapiformer som syvstjernen. Resultater viser nemlig, at de der ikke har prøvet terapi og healing før oplever størst forskel og overraskes mest. Syvstjernens egenskaber er så mange, at de fleste mennesker gavnes af den.  

Ved siden af den fysiske healing virker syvstjernen på dit sind og din psyke. Det generelle mentale helbred er for alvor ramt af senmoderne tendenser så som konkurrencepres, enorm selvrealisering og perfektionisme. Og hvis ikke psyken trives, trives mennesket og dennes fysiske legeme ej heller. Derfor kan man med fordel benytte syvstjernen, når man ønsker at arbejde med sit mentale ve og vel.  

Patienters mentale ressourcer er et vigtigt led i enhver helbredelse – og derfor er mental tanketerapi og alternative behandlinger ikke så underordnede alligevel.  

En ældgammel metode 

Troen og brugen af objekters overjordiske og healende kræfter går langt tilbage i historien. Her blev healere typisk tilkaldt, når lægemedicinen ikke fungerede. Mange historier beretter om, hvordan dødssyge mirakuløst blev kureret.  

I dag kommer det sig sjældent så vidt, men tendensen er meget lig. Man ser kræftsyge og uhelbredelige ty til alternative behandlingsmetoder, når lægevidenskabelige midler ikke er tilstrækkelige. Naturens helbredende kræfter er sjældent til at tage og føle på – og heldigvis for det.  

Nyhedspatruljen Forfatter