Nyd haven, solen og sommeren i en hængestol

hængestol

En hængestol fås i mange forskellige former, farver og designs. De fleste hængestole findes i et materiale der er lavet i enten net eller stof. For at du kan finde din den rette hængestol, kan det være en fordel at vide, hvor henne du vil have din hængestol. Dem med stof kan hurtigere blive grimme i farverne, hvis den skal hænge i nogle træer, men derimod kan det være pænere at se på, hvis man har en stof hængestol på terrassen.

Så alt afhængig af hvad du kan lide, og hvad du tror, der er det bedste for dig, kan du tage et smugkig på din næste hængestol ved at søge rundt på internettet.

Hvorfor er det en god ide med en hængestol i haven?

Den er først og fremmest nem at finde frem og pakke væk igen. Man kan nemt tage en dejlig lur ude i det fri, midt på dagen, hvis det er det man trænger til. Du kan også tage en kold drink, en god bog eller en lydbog i ørene, imens du nyder solens stråler.

En god udsigt er bestemt heller ikke det værste. De fleste haver er et smukt syn om sommeren. Hvis du ikke hører lydbøger, kan du ligge og nyde fuglenes sange og lyde. En hyggestund i hængestolen er for mange mennesker en rigtig god wellness og terapi for krop og sjæl.

barn der leger i en hængestol

Børnene kan også bruge en hængestol

De fleste børn har adgang til enten en IPad, smartphone eller en computer. De fleste børn elsker og har brug for en pause midt på dagen.

Smid en film på, og få dem udenfor i solens stråler. Derved kommer de udenfor, kan se en film og nyde naturen. Du kan som forældre med stor fordel, sidde udenfor sammen med dine børn. Hvis du har noget computerarbejde, kan du også sagtens sidde og lave det, imens dine børn har en pause.

Anvend et stativ eller nogle træer

Man kan få nogle hængekøje stativer, hvor man kan sætte en hængestol eller en hængekøje fast på. Hvis man ikke har et stativ, er det en fordel at bruge nogle træer. Grunden til dette er, at når man placerer en hængestol eller en hængekøje, skal den kunne sidde ordentligt fast. Hvis ikke den gør det, kan det måske komme til at gøre ondt i rumpen, når eller hvis man falder ned. Hvis man har den bundet rigtigt fast i træerne eller på stativet, sker der heller ingen skader.

Havehygge, sommerhygge og nydelse med venner og familien

Hvis du føler for en ny have eller en omlægning af din have, kan det være en fordel at bygge en hængestol plads. Hvis der skal være plads og leg til børnene, kan det være en fordel at have en trampolin. Sørg for at have en ordentlig terrasse, hvor der er plads til hygge. Find grillen frem, nyd sommeren og inviter nogle gæster. Dine venner vil elske en god sommer og havefest sammen med dig.

Nyhedspatruljen Forfatter