Mangler du inspiration til indretning?

Går du i tanker om at lave om derhjemme? Og savner du inspiration til når du skal have bygget nyt eller bygget om? Læs med her og få nogle gode ideer til, hvor du kan få inspiration.

Tag ud at se på showrooms

Mangler du ideer til din indretning, kan det være en god idé at tage ud og se, hvordan andre gør det. Du kan naturligvis ikke sådan uden videre tage hjem til andre og se deres boligindretning. Heldigvis har mange butikker og virksomheder deres egne showrooms, hvor du kan få gode ideer. Mange møbelbutikker og køkkenfirmaer har haft showrooms i mange år. Her kan du i ro og mag gå rundt og lade dig inspirere. Du har ofte også mulighed for at gå på jagt efter inspiration andre steder. Særligt hvis du leder efter materialer. Tag for eksempel og besøg Flise Bents fliseudstilling. Her kan du blive inspireret til alle mulige former for indretning med fliser. Det gode ved at besøge et showroom, som viser materialer er, at du på en fliseudstilling ikke er begrænset til et bestemt rum eller en bestemt type møbler. For materialer kan benyttes mange steder. Her kan du se eksempler på gulve og vægge belagt med fliser i stort set alle husets rum. Ligesom du kan se mange flotte og dekorative eksempler på kreativ og anderledes dekoration med fliser. Showrooms hos forskellige virksomheder kan give dig inspiration til din indretning og byggeri, som du ikke nødvendigvis finder hos entreprenøren eller håndværkeren, som sandsynligvis har et mere begrænset idekatalog. 

Find inspiration i boligreportager

Det er klassisk, men boligmagasiner er også et godt sted at søge inspiration. Her kan du ofte få indblik i kendtes måde at bo på, hvilket for mange er god inspiration. Nogle gange kan inspirationen komme gennem en boligreportage andre gange blot et billede eller en farve. Du kan eventuelt samle de forskellige billeder i dit eget lille inspirationskatalog. Du kan også søge information på nettet, hvor der findes masser af boligbloggere og mennesker, som ligger billeder op af deres egne projekter. Her kan du også finde de nyeste boligtrends. Faren ved at kaste sig over andres boligprojekter eller måde at bo på er dog, at du hurtigt kan ende med at indrette dig som alle andre. Dit hjem skal helst afspejle din egen personlighed og ikke andres.

https://flisebent.dk/

Find inspiration i din hverdag

Den bedste måde at gøre indretningen af dine nye rum personlig er at tage udgangspunkt i dig selv. Det kan naturligvis være svært at se inspirationen i sit eget liv, hvis man ikke lige er så kreativ anlagt. Her kan du for eksempel bruge hjælp fra en professionel. En dygtig indretningsarkitekt kan hjælpe med at få din personlighed kanaliseret over i din indretning. Men du kan gøre meget selv. Hvordan klæder du dig? Hvilke hobbies har du? Har du børn? Er du for eksempel et farverigt menneske både i dit tøjvalg eller i dine fritidsinteresser, så skal du nok ikke have et hjem, der er præget af beige og brune nuancer. Der skal lidt mere skrald på.

Nyhedspatruljen Forfatter