Her finder du de bedste vandrepokaler

trofæer og pokaler

Der skal købes en ny vandrepokal da der ikke længere er plads til flere navne på den gamle. Det er din opgave at finde en ny og da det er mange år siden i sidst, var ude og købe en, så der skal findes en ny leverandør.

Du er åben over for, at det nødvendigvis ikke behøver at være den traditionelle klassiske pokal på en sokkel, i fremover skal bruge som vandrepokal. Udover vandrepokaler sælger virksomheden typisk også medaljer i alle former, farver og størrelser.

Vandrepokaler på internettet

Der er mange muligheder for at købe vandrepokaler i alle afskygninger på internettet. Der findes mange virksomheder, der via en webshop sælger vandrepokaler. Det er muligt at få hjælp i de fleste web-shops, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Enten via en chatfunktion eller telefonen. Mange virksomheder er meget konkurrencedygtige på pris og kvalitet og du kan se deres vandrepokaler her. Det er et af de danske virksomheder, der sælger flotte og billige vandrepokaler.

Når du søger, vil du også se at det er muligt at købe og bestille en i Kina. Det skal du være varsom med. Det er sjældent det samme du får som du har bestilt og de er ofte måneder om at komme frem. Hvis de kommer. Samtidig skal der ofte betales told, så det er ikke altid det hverken er den bedste eller billigste løsning.

vandrepokal

Vandrepokaler i butikker

Hvis du ønsker det, er det også muligt at besøge en butik fysisk. Nogle af virksomhederne har både en fysisk butik og en webshop. Begge steder ydes der råd og vejledning og de kan hjælpe med ideer og forslag til valg af vandrepokal, også hvis det skal være noget andet end den traditionelle. Uanset om du vælger at besøge en butik eller handle over internettet vil du få samme gode råd og vejledning af virksomhedens medarbejdere.

Vandrepokaler med logo og indgraveringer

En vandrepokal har typisk en sokkel, hvor det er nemt at få indgraveringer en tekst eller få et logo påsat. Det betyder også at det er oplagt at få gjort, især da modtageren vil kigge på vandrepokalen og de positive følelser der hænger sammen med oplevelsen, hvor vandrepokalen blev vundet bliver automatisk overført til dit firma eller forening. Det er muligt at få hjælp af virksomhedens medarbejdere, enten i den fysiske butik eller også via chatfunktionen eller telefonen, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for input.

En vandrepokal kan være mange ting

En vandrepokal behøver ikke være den klassiske pokal i guld eller sølv på en sokkel, da der er mange flere muligheder for hvad der kan bruges. Det er muligt at få lavet jeres vandrepokal, så det ligner jeres maskot. Det er kun jeres fantasi der sætter begrænsningen. Uanset hvad der vælges af løsning så husk at få indgraveret årstid, sted og begivenhed på vandrepokalen. Det er også muligt at få sat navn på efterfølgende. Også til næste år når der er fundet en ny vinder.

Nyhedspatruljen Forfatter