Have sans for mode


Det er ikke nogen overraskelse, at mode betyder rigtig meget for mange. Mode symboliserer ens personlighed og præsenterer ligeledes hvilke grupper af personer vi hænger ud med i hverdagen. Når man er sportsudøver, forretningsarbejder eller endda designer, så er der visse ting, der beskriver rimelig godt, hvem man er og hvad man interesserer sig for i dagligdagen. Her kunne ens job, sportslige aktiviteter eller specielle personlighed skinne igennem med det smykke, som man går med i offentligheden og til private arrangementer. Om end det er den ene årsag frem for andre, så er det altid en fordel at gå med håndlavet og intuitivt designet smykke, der i sidste ende beskriver den unikke stil man har.    

Håndlavet unikke smykker

Der mange forskellige smykker, som man kan finde til en selv, men der er ligeledes andre typer af smykker, der har et mere personligt præg på, hvordan det beriger en derhjemme og andre steder. Der er intet bedre end et personligt smykke, der både har et flot design og har en vis betydning bag det flotte visuelle udtryk. Et håndlavet smykke er med til at give den unikke kvalitet i højsædet, og disse typer af smykker kan ligeledes kategoriseres som en mala kæde. Mala kæder består af håndlavet kunstværk, hvoraf kæden kan have håndlavet krystal- og naturperler. En mala kæde kan afsluttes med et vedhæng, hvor andre kan til slut have en Guruperle hængende fast eller muligvis en håndlavet unik kvast, der kan bruges som enten halssmykke eller armbånd. Ved at investere i en mala kæde, får du et smykke som beriger dig og støtter dig i alt det du holder kært, hvormed du går rundt med et smykke fyldt med høj kvalitet samt fremhæver ens personlige, unikke perspektiv på, hvilke ting i livet der betyder rigtig meget. En mala kæde er derfor et intuitivt smykke og design, som i en høj grad er skræddersyet kun for en selv.

mala sten

Malakæden med det personlige træk

En mala kæde er med til at følge og støtte dig igennem hver eneste dag, hvor du har brug for noget at kærtegne om. Ej et personligt smykke handler ikke kun om, at selve designet skal se flot og yderst smart ud. Det er også meget væsentligt med en mala kæde, hvilket navn det bærer og hvad for en støtte man gerne vil fremvise. En mala kæde er kendt for at bestå af et intuitivt design, hvoraf man selv bestemmer indholdet af selve smykkekæden. Her kan der udvælges specielle krystaller, bestemte typer af sten samt tilføje et specielt navn eller andet relevant. Det er vidt forskelligt, hvordan folk kan designe deres helt egen mala kæde, og en mala kæde kan både bruges som et unikt smykke til håndleddet i form af det et personligt designet armbånd eller anvendes som halssmykke. Dette kan vælges alt efter behov og interesse. Man vælger selv, hvordan designet skal være, og hvilken clairvoyant besked man vil vise frem, når det unikke smykke tages på. det handler om at have sans for ens egen mode.  

Nyhedspatruljen Forfatter