God belysning til din bolig

Sommertiden er efterhånden ovre, og efteråret og vinterens mørke trænger sig på. Du kan gøre månederne mindre mørke, ved at skabe god belysning med flotte designerlamper i og udenfor dit hjem. Hjemmets belysning har stor betydning for, om mørket, kommer til at mærkes i huset. Pift dit hjem op med flotte Design Lamper, så du ikke går ned på kvaliteten. Hos Elministeren.dk får du et unikt og stort udvalg af Design Lamper og udendørslamper. Gå på opdagelse på hjemmesiden og bliv inspireret til ny belysning i din eksisterende bolig, eller belysning i det hus, du lige har købt. Det er bestemt ikke en dårlig idé at vægte kvalitetslamper, da det får stor betydning for den følelse, du og din familie får i hjemmet. 

Føl dig godt tilpas og hjemme i din bolig 

Lamper har stor betydning for, om du kommer til at føle dig godt tilpas og hjemme i din egen bolig. Det er en vigtig del af hjemmet, da belysningen, gerne skal integrere sig med omgivelserne i hjemmet. Hos Elministeren får du et stort udvalg af Design Lamper. En Design lampe er altid kreeret med en vision og tanke bag sig. Forskellige designere vægter forskellige visioner såsom at videreudvikle klassiske, lamper eller ved at have fokus på innovative løsninger. Hos Elministeren finder du Dansk Design Lamper fra bl.a. COLORS by Copenhagen, som står bag mange smukke LED Globe pærer, som findes i sortimentet. Ligeledes finder du udenlandske Design Lamper fra bl.a. Flos, Glo-Ball og Arco. Du finder endvidere lamper fra Lampe Designer, Louis Poulsen og Phillipe Stark. Lamperne er på hjemmesiden inddelt i forskellige kategorier såsom pendler, strømskinner, gulvlamper, væglamper, lyskilder, bordlamper og loftslamper. Det bliver derved nemt for dig at finde lige den lampe, som du leder efter. Lamperne findes i et hav af designs, former, materialer og udtryk.  

Lamper til haven 

På Elministerens hjemmeside finder du også et stort udvalg af udendørslamper. Heller ikke her, kommer du til at gå ned på kvaliteten. Udendørslamperne kan pryde på husets vægge, i haven og i indkørslen. Du kan også skabe rigtig god og hyggelig stemning på din terrasse. Udendørslamperne kommer i de fleste tilfælde med indbygget bevægelsescensor, så de tænder og slukker automatisk. Det er muligt at benytte LED-pære ved mange af udendørslamperne, hvilket gør lamperne meget energibesparende. Du kan med fordel lege med belysningen udenfor, ved at tænke over farvetemperaturen. Der er stor forskel på hvilken lyskilde du tilfører i lamperne. Forskellige pærer, giver forskellig farvetemperatur såsom glødepæren, halogenpæren og LED-pæren. Udendørslamperne hos Elministeren er robuste og driftssikre, så de fungerer optimalt uanset hvilken årstid det er.  

Tilbud på hjemmesiden 

Du skal ikke lede længe, for at finde gode tilbud ved Elministeren. Hver måned udvælges månedens designer, og et udvalg af dennes lamper, kommer på tilbud. Du står ikke alene med dit valg, når du handler ved Elministeren. Elministeren er din rådgivende belysningsleverandør. Du har altid mulighed for at ringe til Elministeren, eller at sende en mail med spørgsmål. Personalet står klar med rådgivning. 

Nyhedspatruljen Forfatter