Find dit barns lærerige legetøj hos Legeakademiet

Vi er aldrig mere nysgerrige, mere videbegærlige eller mere modtagelige overfor ny viden, end vi er, når vi er børn. Nogle undersøgelser viser, at det gængse menneske tilegner sig mere end halvdelen af sine levetids kompetencer før 10-års alderen. I løbet af barndommen udvikler vi først og fremmest basale kompetencer som evnen til at gå og evnen til at tale. Vi lærer, hvad det vil sige at have en krop, at kroppen af og til kan komme til skade, og at vi alle er bygget forskelligt. Dertil begynder vi allerede som helt små at få en fornemmelse for, hvilke ting vi bryder os om, og hvilke ting, der ikke siger os det store. Børn har utvivlsomt et ufatteligt stort potentiale for både udvikling og indlæring. Desværre lever vi i en tid, hvor rigtig mange børn vokser op klistret til deres skærme. Streaming på tablets og computere er muligvis underholdende nok, men hvis dit barn aldrig beskæftiger sig med andet end passiv underholdning, er der en god sandsynlighed for, at barnet senere får sværere ved at lære at koncentrere sig og påtage sig opgaver, der er svære. Den gode nyhed er, at der i dag findes et væld af lærerigt legetøj, som kan hjælpe dit barn til udvikle sine færdigheder inden for rigtig mange forskellige felter. Noget lærerigt legetøj tillader for eksempel dit barn at lave videnskabelige eksperimenter i lille skala. Og legetøjet finder du på Legeakademiets hjemmeside.

Legeakademiets brede udvalg af eksperiment legetøj

Legeakademiet har et bredt udvalg af den form for eksperiment legetøj, som vi ofte kategoriserer som learning resources. Learning resources dækker over alle de dagligdagsting, som har et enten uddannelsesmæssigt eller udviklingsmæssigt formål. For eksempel vil en studerendes mest vigtige learning ressource være de fagbøger, som underviseren tager sit udgangspunkt i. For et barn kan en learning ressource være et puslespil eller en malebog. Vendespil og tællerammer er også eksempler på typiske learning resources for børn.

Legeakademiets udvalg omfatter en lang forskellige kategorier. Hvis dit barn for eksempel interesserer sig for anatomi og fysiologi, kan du starte med at tjekke denne kategori ud. I kategorien finder du både anatomimodeller og interaktive t-shirts, og samtlige af kategoriens produkter vil hjælpe dit barn med på spændende og stimulerende vis at dyrke og videreudvikle sin interesse. I kategorien med eksperimentlegetøj finder du blandt andet observationskasser, myreakvarier, forsøgssæt med magneter og et lille apparat, som tillader barnet at lave sine egne perler ud af papir. Legeakademiet har noget for enhver smag.

Eksperimenter for både børn og voksne

Én af grundene til, at Legeakademiet er så populært, er, at Legeakademiet forhandler learning resources til både børn og voksne. Når du har fundet noget ideelt legetøj til dit barn, kan du derfor med fordel gå på jagt efter noget til dig selv. Det er aldrig for sent at komme i gang med at lære noget nyt. Det er bare om at komme i gang med at fylde kurven.

Nyhedspatruljen Forfatter