Find andre måder at ryge på end du er vant til

Vi har alle venner, som godt kan lide at ryge en joint en gang imellem. Måske kan vi også selv godt lide at ryge lidt en gang imellem, selvom det er ulovligt. Hash er dog det stof i Danmark, som er Allermest afkriminaliseret. Det betyder også, at folk nærmest er åbne omkring hash salg og der gøres ikke så meget ved det. 

Det er klart, at folk kan få misbrug og have svært ved at stoppe med at ryge igen, når de først er begyndt, men langt de fleste har det med hashs om med alkohol. Nemlig at det er noget man gør ved særlige lejligheder og noget man gør for at hygge sig med sine venner. Hvis du er en af dem der godt kan lide at ryge lidt hash en gang imellem, så har du måske overvejet at anskaffe dig noget bedre udstyr.

Andre måder at ryge på 

Den typiske måde at ryge hash på er ved at rulle en joint og ryge den. På den måde ryger man hashen nærmest som man ryger en cigaret, og tager mange hvæs over lang tid. Men der er som sagt andre måder at ryge på. Nogle kan bedre lide at ryge deres hash i en bong eller en glasbong. Det er vigtigt, at det er en glasbong, så man kan se bongen blive fyldt med røg mens man venter på at tage sin lunge. Hvis man ryger ofte kan man også på den måde sparer på sit forbrug af papir, og man får med en glas bong en anden følelse i kroppe, end man gør hvis man ryger en joint. 

Hvis du kun ryger et par gange om året kan det dog virke fjollet at have en glasbong stående, når det kun er meget sjældent den bliver taget i brug. 

Sådan gør du 

Når man ryger bong, så får man en mere koncentreret hashrøg, som man indånder i én lunge. Man suger i en bong med vand indtil al hashen er brændt, derefter løfter man hovedet af bogen af, så der kommer gennemtræk i bogen, og suger til. På den måde får man al røgen op på en gang. 

Som tidligere nævnt kan dette virke avanceret for folk der kun ryger af og til, men hvis man godt kan lide at ryge et par gange om ugen vil det give en særlig følelse, som ikke kan sammenlignes med andre måder at ryge på. glasbongen er altså primært til de lidt mere erfarne rygere, som gerne vil eksperimentere med hash, frem for kun at ryge det som joints. 

Man behøver ikke ligge en mindre formue, hvis man gerne vil investere i en glasbong. Faktisk kan man få en bong i god kvalitet, der koster helt ned imod 200 kroner. Det behøver altså ikke at være særlig dyrt, hvis man gerne vil prøve noget nyt. Især fordi den kan bruges uendeligt mange gange. 

Nyhedspatruljen Forfatter