Fem klassiske produkter fra Elizabeth Arden

elizabeth arden

Elizabeth Arden er et ikonisk og klassisk mærke når det kommer til hudpleje produkter. Det er et brand som har været i beauty branchen i rigtig mange år og som altid har været kendt på sin høje kvalitet. Sådan er det bestemt også stadig, trods at der er kommet rigtig mange konkurrenter til i årenes løb.

Brandet laver mange hudplejeprodukter og make up produkter, men disse 5 produkter er de særdeles kendt for. Det er også produkter som langt de kvinder fleste på et eller tidspunkt har haft i deres hjem eller barndoms hjem.

Eight hour cremen

Det produkt som nok er mest kendt hos Elizabeth Arden må næsten siges at være deres Eight Hour creme. Det er en creme som nærmest alle kvinder kender og man skal lede virkelig længe efter nogen, som aldrig har hørt om dette vidunder produkt.

For det er det virkelig. Det er også den første creme der i sin tid er lavet, til at dække så mange forskellige behov. Cremen kan nemlig bruges over hele kroppen på små udslet, kløende områder, røde områder og som læbepomade.

Det er derfor et ganske særligt stykke hudpleje, der har virkelig mange egenskaber i sig. I sin tid var Eight Hour cremen den eneste i sin serie. I dag er der lavet en hel serie med disse skønne egenskaber. Dette produkt er nok det mest klassiske og ikoniske Elizabeth Arden produkt og med god grund! Har du derfor ikke prøvet den endnu, så har du et godt ønske til næste fødselsdag.

Green Tea Honey drops body creme

Et andet ganske særligt produkt fra Elizabeth Arden er green tea honey drops body creme som også har været med i virkelig mange år.

Bodycremen er en skøn og yderst velduftende bodycreme. Men der er noget ganske særligt ved denne bodycreme, den indeholder nemlig små honningdråber som nærmest springer på din hud. Det giver en virkelig god og rar fornemmelse når du smøre cremen ud på din krop. Derudover er den enormt futgivende og næringsrig og er derfor rigtig god til specielt tør hud.

Red door – parfume

Parfumen som Elizabeth Arden navngav Red door bør du også kende, hvis du er ellers er fan af deres produkter. Det er en klassiker af en helt sær klasse og der findes ikke en duft som den.

5th avenue – parfume

Udover Red door så har parfumen 5th avenue også altid stået på hylderne under Elizabeth Ardens brand og det gør den stadig. Enhver parfumeforhandler med et ordentligt sortiment vil kunne tilbyde dig denne klassiske parfume, som aldrig går af mode.

skønhed fra ea

Make up

Selvom det er et meget klassisk brand, så har de bestemt fulgt med tiden. Derfor er deres make up produkter virkelig gode og kan nemt erstatte mange af de andre brands der ellers er på markedet. Både deres produkter til ansigtet og til læberne er virkelig gode og holdbare. Det kan bestemt ikke ses eller mærkes, at Elizabeth Arden er et ”gammelt” brand.

Nyhedspatruljen Forfatter