Elsker du også hygge? Skab det hjemme hos dig selv!

I Danmark elsker vi hygge, det siges at være noget specielt dansk, som alle mulige andre nationaliteter ikke nødvendigvis forstår, og hvad gør det – det skal da dyrkes.

Der er mange meninger om, hvad hyggen skal bestå af, men det der med at sidde sammen og spise sammen er en vigtig bestanddel af det, og ikke mindst hvordan miljøet omkring hyggen er, og her kan du også gøre en del for at højne stemningen, og give den der rolige og trygge stemning der er en del af hyggen.

Levende lys, og ikke mindst lysestager kan gøre en meget stor forskel for atmosfæren i det rum hyggen skal foregå, af den årsag, at det både giver varme og lys. Glas lysestager er er og nu det ultimative symbol på hygge, og tro endelig ikke at det er golde og kedelige stager, for du kan vælge dem i alle mulige farver og former.

Er du til det rustikke udtryk?

Det lidt rå og minimalistiske er oppe i tiden, tingene skal komme til deres ret, og hver for sig skal der være tænkt over hver enkelt ting der skal være i hjemmet, men det gør også at du skal tænke over hvilke ting du ender med at vælge, for det må endelig ikke blive for meget.

Lige i det minimalistiske og lidt rå miljø, der passer lysestager af glas glimrende ind, også fordi det bidrager til en form for retro-stil der også vinder frem i disse år, måske er stilen fra 70’erne på vej tilbage.

Det fede ved glas er at det kan laves i alle mulige former og farver, kombineres med andre materialer og placeres overalt, fordi de passer ind i alle rum og sammenhænge.

Samtidig er glas som materiale ganske overkommeligt rent prismæssigt, men derfor kan du godt vælge designerprodukter, der så naturligvis koster en smule mere, men hvor der så virkelig også kan fås nogle fantastiske udtryk du kan være stolt af at vise frem.

Kreative idéer til indretninger med glaslysestager

Du kan vælge at kombinere de rette lys med de rette stager, for lysene kan gøre stagerne bedre og omvendt, og du kan bruge både dekorationslys og stagelys i forskellige sammenhænge for at opnå den optimale stemning.

Dekorationslys er en form for frie sjæle der giver både varme og lys, men også i sig selv er smukke, og kan sagtens fungere som kunstværker i sig selv.

Du kan også vælge at bruge de gode gamle fyrfadslys, og sætte dem sammen med fyrfadsstager i unikke former, også gerne i glas, som også kan fås i farver, der sætter liv i lys og hjem.

Bland også gerne forskellige former for lysestager af glas, hvilket i sig selv bidrager med et unikt udtryk, som du konstant kan ændre på efter behov og behag, også med forskellige lys.

Tro det eller ej, det kan ikke lade sig gøre at du kan få for mange stearinlys, på den måde at forstå at de kan bruges i alle rum, og tændes alle steder hvis du føler for det, og på den måde kan du også præge de enkelte rum på en helt speciel måde.

Nyhedspatruljen Forfatter