Elsker du at prøve nye produkter? Måske du skulle prøve det her

Hvis du også elsker at bevæge dig rundt i skønhedsuniverset, så elsker du sikkert også at afprøve nye produkter. Det er altid sjovt at se, om andre produkter kan noget nyt, eller om de er bedre, end dem man allerede har. Du vil sikkert gerne have noget, der virker og som er godt for huden. Så kan det være, du skal overveje at prøve produkter fra Mizon.  

Hvad er Mizons historie? 

Men hvordan blev Mizon overhovedet skabt? Mizon blev etableret i 2000 – så det er altså ikke et særligt gammelt firma. Her var der en gruppe videnskabsmænd og forskere, der tidligere havde arbejdet hos et kosmetikfirma, der besluttede sig for at lave hudpleje, der både var af høj kvalitet og til rimelige priser. De rimelige priser kan du finde hos surisuri.dk, hvor du også kan købe de forskellige produkter fra Mizon. Mizon er et meget videnskabeligt produkt, og der bliver virkelig lagt vægt på at lave noget, der virker. 

Gode ingredienser i produkterne 

Det er altid rart at vide, at man ikke udsætter sin hud for dårlige kemikalier, der kan give en parfumeallergi og irritere huden. I mizon finder du kun naturlige ingredienser, der er nøje afprøvet, og som har en dokumenteret effekt på huden. Mizons slogan er, at de kun vil bruge naturlige ingredienser, og at det på den måde er ren energi fra naturen. Deres produkt handler også meget om selvkærlighed og velvære, og det skal være lækkert at gøre noget for sig selv. 

De første med CC-creme 

Du kender måske allerede den populære CC-creme, hvor man får produkt og make-up i ét? Men vidste du godt, at Mizon faktisk var de første til at lancere dette produkt? Det skete i Korea – og i dag er det et produkt, der er kendt verden over. 

Snegl i produkterne 

Mizon er særligt blevet kendt for at bruge snegleslim eller sneglemucin i deres produkter. Dette lyder måske lidt ulækkert, men det skulle være yderst effekt. Snegle danner selv mucin, hvis de kommer til skade. Det er derfor et naturligt produkt, der virker meget helende og beskyttende. Dette stof er også godt mod inflammation, og så virker der desuden også på akne-ar og uren hud. Der er altså mange gode egenskaber at finde hos sneglene. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med et produkt med snegl i, så kan du eventuelt prøve deres All In One Snail Repair Creme. 

Kendt for gode serums 

Hvis du også er typen, der elsker serum (hvem gør ikke det?), så skal du prøve at gå op opdagelse blandt Mizons serums. Der er rigtig mange, der er gode til at give fugt, og som kan være med til at skabe et mere ungdommeligt udseende. Her bruger de f.eks. hyaluronsyre, som er kendt for at være enormt fugtgivende. Som du kan læse dig frem til, er der altså masser af gode grunde til at prøve Mizon. Hvis du er en rigtig skøndhedsfan, så må du ikke gå glip af det! 

Nyhedspatruljen Forfatter