Det er vigtigt at have det rigtige cykeltøj

Hvis du cykeltræner så ved du med garanti også hvor vigtigt det er med cykeltøj som du føler dig til rette i og som har nogen funktioner, du kan bruge til at få mere udbytte af din træning.

Stor forskel i kvalitet

Der findes rigtigt meget cykeltøj på markedet. Og du kan ofte købe cykeltøj til meget lave priser i dit lokale supermarked. Men der er ganske enkelt forskel på kvalitet af cykeltøj. Det er vigtigt, at du gør dig klart hvad du vil med det cykeltøj du købet, hvordan du skal bruge det, og så vælge det du køber ud fra dine behov.

Puden i bukserne er vigtig

Cykelbukser kommer med en pude, der skal hjælpe dig med at kunne sidde så mange timer i sadlen. Det kan du selvfølgelig ikke undvære. Men det er vigtigt, at du får fat i cykelbukser med en pude, der kan give dig den støtte du har brug for. Vi er alle forskellige, og der er stor forskel på puder. Så du skal finde den pude, der passer bedst til dit behov, og dermed opnå grundlag for at kunne yde bedre på cyklen.

Svedtøj giver store fordele

At have en svedundertrøje under din cykeltrøje kan gøre en enorm forskel. Svedtøj har til formål at fjerne din sved fra kroppen og dermed holde din krop tør. På den måde undgår du både at have det for varmt eller for koldt. Din krop kan dermed præstere meget bedre med svedtøj. Det er derfor vigtigt at have en svedtrøje på, når du træner. Og det er vigtigt at du anskaffer dig svedtrøjer, der har netop den beskrevet funktion. For der er også her forskel på kvalitet.

Sokker med funktioner

Cykelsokker er ikke bare sokker. Også her er det vigtigt at optimere. Du får mest ud af dine cykelsokker hvis de har en god klimaregulering indbygget. Altså sørger for at du ikke har det alt for varmt i dine cykelsko. Og så skal dine cykelsokker i øvrigt også give din fod den rette støtte, så du kan overføre kraft til pedalerne.

Design er også vigtigt

Det er måske ikke vigtigt for alle. Men det er da en god ting, at have cykeltøj i et design, som du synes ser godt ud. Føler du at du ser godt ud, når du sidder på din cykel, vil du helt sikkert opnår højere motivation. Og med god motivation, kan du naturligvis yde mere.

Ventoux er oplagt mulighed

Blandt de mange cykeltøjsmærker du kan vælge imellem på det danske marked, er Ventoux et oplagt alternativ. Ventoux er et dansk cykelbrand, der er skabt med funktionalitet og kvalitet for øje. Folkene bag Ventoux har i mange år arbejdet med udvikling og også design af cykeltøjet. Der er tale om folk, der har hjerteblod i cykelsporten, og ved hvad der skal til. Og så kan Ventoux i øvrigt erhverves til meget fornuftige priser sammenlignet med andre kvalittsmærker.

Nyhedspatruljen Forfatter