Det er så yndigt at følges ad…

vielsesring

Er du så heldig at være forlovet, og har et bryllup i vente ude i fremtiden, så har du nok allerede opdaget, at der er mange ting, som skal planlægges og klargøres op til et bryllup. Der er rigtig meget, der skal gå op i en højere enhed, for at dagen bliver helt perfekt, og lige præcis som I drømmer om, at den skal være. En god ting at bruge lidt ekstra tid på, det er jeres vielsesringe. Her vælger mange især håndlavede vielsesringe, for at gøre det mere personligt og samtidig sikre sig det helt perfekte par vielsesringe.

Ringe for livet – et vigtigt valg

Fordi vielsesringene skal bæres resten af livet som et dagligt smykke, så skal det være nogle som I kan lide, og som passer til både hverdagens gøremål, men samtidig også til og festlige lejligheder. Måske findes der en bestemt ring, som du allerede har stillet dig i udsigt, men det kan også være, at I i stedet nogle håndlavede vielsesringe, som I selv er med til at designe, så de bliver helt unikke og skabt til netop jer.

Du kan finde inspiration til ringe på rrj.dk, hvor de også kan hjælpe med dette og helt sikkert finde nogle håndlavede og personlige vielsesringe.

vielsesringe

Håndlavede vielsesringe er noget helt særligt

Når det skal være noget helt specielt og ekstra særligt, så er det oplagt at få lavet håndlavede vielsesringe. Derved får I noget, som er helt unikt og skabt til lige præcis jer. Enten har I selv en klar forestilling omkring designet, eller også kan I angive ønsker til en guldsmed, der efterfølgende kan fremstille nogle mulige varianter. I er dermed sikret at få nogle ringe, som præcis lever op til jeres forventninger. Det er selvfølgelig en dyrere løsning, men I vil elske resultatet. Sørg for at få styr på ringene i god tid.

Hvilket materiale skal du vælge?

Der findes et bredt udvalg af materialer, når det kommer til vielsesringe. Det mest almindelige er guld eller hvidguld. Hvis budgettet ikke er til det, så kan I vælge en billigere løsning som for eksempel forgyldt sølv. Så får du stadig en guldring, som blot har sølv indvendigt, hvilket man alligevel ikke kan se, når man kigger på den. Når det er sagt, så skal du selvfølgelig vælge det materiale, som du allerbedst kan lide, uanset om det er guld, sølv eller andet. Det vigtigste er, at du synes, at den er kanon flot.

Omsmeltning af arvesmykker er et populært valg

En mulighed som mange vælger, er at anvende arvede smykker, der smeltes om, således de indgår i massen til de nye vielsesringe. Det er en hyggelig måde at gøre det på, og samtidig kan man få brugt nogle af de smykker, som måske alligevel bare ligger i en skuffe, og ellers aldrig vil blive brugt, da de ikke passer til din smag. Med en omsmeltning får de et nyt liv, og de kan måske endda lette på din samvittighed. Derudover er det en sød historie at have med sig fremover.

Nyhedspatruljen Forfatter