Derfor skal du have logo på dit USB stik

Synes du også, det kunne være sjovt at have et USB med logo? Så læs med her om de mange fordele, og bliv inspireret!

Den bliver ikke væk

Der er mange usb stik, der bare ligner hinanden. Hvis du f.eks. sidder på kontor et sted, så kan det være svært pludseligt at huske, hvem der ejer hvilket usb stik. Lyder det bekendt? Så kan det være, det er en god idé, hvis du har et usb stik, der skiller sig ud af mængden. Den gode nyhed er, at det kan du sagtens få. Du kan endda få det Billigste usb stik med logo. Så kan du nemt finde din usb stik blandt de andre, og det behøves ikke engang at være dyrt! Lyder det som noget for dig?

Den er unik

Nogle gange er det bare rart at have noget, der ikke ligner alle de andres. Nogle gange vil vi gerne være unikke, og det er der ingen skam i. Det kan godt være, at du gerne vil have et usb med logo af den simple grund, at du gerne vil være unik – jamen, så skal du da simpelthen bare have det! Du kan jo også helt selv bestemme, hvad det er for et logo, der skal sidde på usb pinden, så det er helt frit til fortolkning.

Reklame

Det kan også være, du er ejer eller medejer i en større eller mindre virksomhed, og du ønsker at gøre så meget reklame for dig selv som muligt. Når man skal sørge for sin markedsføring, så findes der groft sagt to slags: Der findes den slags, som er digital. Det er f.eks. den, hvor man laver Facebook – og Google Ads eller SEO, og så er der den fysiske, hvor man reklamerer for sig selv på f.eks. fysiske plakater ude i den virkelige verden. Du kan derfor, hvis du får en usb pind med logo, vælge at lave fysisk reklame for dig selv, og så sidder det endda på et redskab, som er brugbart og yderst funktionelt – lyder det ikke smart?

Det viser professionalisme

Det kan også være, du tænker, at der ikke er vildt meget reklame i at have et usb stik med logo. Men selv hvis du har ret i det, så viser det stadig en form for professionalisme, at man har fået det lavet. Tænk over det: Alle de store mærker har deres logo på diverse ting.

Så hvis du tror nok på dig selv og din forretning, så bør du helt sikkert investere de få penge det koster i at få et usb stik med logo. Det er en meget lille udgift, der har et meget stort udbytte. Hvis du som sagt er ejer med medejer i en mindre virksomhed, så kan du også lave usb stik med logo til dine ansatte – så ser det rigtig fint ud, når der kommer en kunde på besøg. Denne kunde vil helt sikkert tænke, at der er styr på det.

Nyhedspatruljen Forfatter