Derfor skal dine børn have et smartwatch

Et smartwatch er efterhånden blevet noget de fleste ejer. Med sådan et har man både mobil, dankort, GPS og meget andet lige ved hånden – eller rettere sagt lige på håndleddet!

Der er ingen tvivl om, at et smartwatch kan være en rigtig god investering for voksne, men der er faktisk også mange fordele ved at købe et smartwatch til børn. Her er et par af dem.

Tryghed for forældre og barn

Som forældre kan det være enormt angstprovokerende at sende sit barn ud i verden på egen hånd. Selvom de næsten altid er i selskab med pædagoger, lærere eller andre voksne, kan det være svært helt at slippe bekymringerne.

Med et smartwatch til børn, kan man bruge den indbyggede GPS til altid at følge med i, hvor ens barn befinder sig. Alt efter urets kvalitet kan det give en lokalitet med en præcision på 5-25 meters radius. Du vil altså nemt kunne finde dit barn, hvis han eller hun f.eks. farer vild på vej hjem fra skole.

Et smartwatch giver også mulighed for, at du og dit barn kan ringe eller sende beskeder til hinanden. Det kan give en stor tryghed, både for forældrene og barnet, at man nemt kan komme i kontakt med hinanden.

Lærer dine børn at tage ansvar

Børn elsker at mærke tillid fra de voksne og føle, at de får et ansvar. Når man giver et smartwatch til børn, kan man lave aftaler med dem om, hvornår de skal have det på, at de skal huske at svare på beskeder fra forældrene og at de skal ringe hjem, hvis de vil lege med en kammerat efter skole. Det lærer børn at tage ansvar og overholde de aftaler man laver.

Du kan engagere dine børn endnu mere ved at tage dem med i købsprocessen. Hvis de selv får lov til at vælge farven og designet på uret, vil de formentlig have mere lyst til at gå med det. Kig f.eks. på mysmartwatch.dk. Her kan du finde et stort udvalg af fine smartwatches til børn.

Et alternativ til en mobiltelefon

Det er et udbredt problem, at børn bruger for meget tid foran en skærm. Derfor er mange forældre tilbageholdende med at købe en mobiltelefon til deres børn. De ønsker ikke, at børnene ender med at sidde og se videoer på mobilen fremfor at lege udenfor eller med andre børn.

Et smartwatch til børn er et rigtig fint alternativ til en mobiltelefon. Det har mange af de samme funktioner, uden at være et device, der konstant stjæler dit barns opmærksomhed. Derudover er et smartwatch til børn holdbart, og det sidder godt på barnets håndled. Man skal altså ikke bekymre sig om, at det bliver ødelagt eller glemt et sted, hvilket man nemt risikerer med en mobil.

Et smartwatch er også et betydeligt billigere alternativ til en mobiltelefon. Det er derfor et oplagt valg, hvis du har flere små børn, eller hvis dit barn endnu ikke er gammelt nok til at passe på en dyr genstand.

Nyhedspatruljen Forfatter