Derfor skal ballonflyvning stå på din bucketliste


Mange vælger at nedskrive de mål og drømme, de gerne vil opnå her i livet. Om du så har en bucketliste eller ej, bør du helt klart overveje at prøve ballonflyvning. Hvis du ikke lige har mange tusind kroner til rådighed for at leve drømmen ud med surfing på Hawaii, er en tur i luftballonen nemlig det perfekte alternativ til en mindeværdig oplevelse. Her får du nemlig også en vild naturoplevelse og et adrenalinkick. En oplevelse der er din bucketliste værdig finder bestemt ikke kun sted i udlandet. Læs videre og opdag de mange fordele ved ballonflyvning i Danmark.

Ballonflyvning har det hele

På bucketlisterne er der ofte nogle gengangere: højde og adrenalin. Nogle typiske elementer der helt klart også skaber de fedeste oplevelser. Ballonflyvning opfylder i den grad begge kriterier. Højden skaber en enestående og absolut unik oplevelse, du sent vil glemme. Du har måske prøvet at flyve, men det kan slet ikke sammenlignes. Selvom du i en flymaskine befinder dig højere oppe, kan du mærke det så meget mere i ballonen, hvor du har frit udsyn omkring dig og mærker vinden i håret. Og netop derfor kommer der i den grad også gang i adrenalinen. Selvom det er fuldstændig sikkert, er der noget vildt ved tanken om, at der kun er en lille kant imellem dig og styrtet mod jorden.

Find din drømmetur på Dreamballoon.dk.

Stort og samtidigt realistisk

Det lyder måske mere attraktiv at tage til udlandet – men du kan sagtens have det lige så sjovt i Danmark. Du skal bare se det hele fra en anden vinkel. Desuden er ballonflyvning i Danmark så meget billiger og nemmere end de andre drømme, du måske har. Det er selvfølgelig godt at drømme stort, men hvis du ovenikøbet har et par realistiske punkter på listen, kommer du til at opleve mere. Og en luftballonstur er desuden slet ikke at gå på kompromis med kvaliteten af oplevelsen, hvilket tydeligt blev fremgjort i ovenstående afsnit.

Det kan endda være at du kan slå to fluer med et smæk: få krydset et punkt af på bucketlisten OG købe den vildeste gave. Netop fordi ballonflyvning er så billig en oplevelse i forhold til hvor fedt det er, egner det sig nemlig også perfekt som en gave. Hvis du mangler en gave til din partner, bliver det ikke mere romantisk en tur i luftballonen, men det er også den perfekte oplevelse med familie og venner.

En Instagram-værdig tur

Det betyder lidt for nogle en så meget for andre. Måske du sætter pris på muligheden for det perfekte post til Instagram, eller du bare nyder at fotografere? Tilfælles på manges bucketlister er hvor Instagramværdige punkterne er. Danmark skaber ikke altid rammerne for et billede, der er lige så vildt som et, du kunne tage på Bali, men det ville en luftballonstur i den grad lave om på. Oplev natur på en helt ny måde, hvor du kan blive forundret af den enestående udsigt, og lade en helt speciel stemning og glæde over livet opfylde dig.

Nyhedspatruljen Forfatter