De bedste gaver til ungerne

gaver til børn

Ikke så snart er julen overstået, før vi går ind i en ny sæson med børnefødselsdage. Det kan trække tænder ud at skulle bevare gejsten og blive ved med at finde inspiration til de helt rigtige gaver til børnene. Her er Gurli Gris et godt eksempel på en franchise, som efterhånden laver alt fra computerspil og bøger til Gurli Gris legetøj.

Gurli Gris og hendes familie

Oprindeligt er Gurli Gris nogle korte tegnefilm, som kan ses på både YouTube og de fleste streamingtjenester, inklusive de danske.

Gurli Gris hedder Peppa Pig på originalsproget, og hun går rent ind hos børnene. Især hos de to- til femårige. De fleste kender den elskelige og meget bestemte Gurli Gris og hendes familie: lillebror  Gustav Gris, Far Gris, Mor Gris, Morfar Gris og Bedstemor Gris. Herudover alle Gurli Gris’ gode venner, som hun og Gustav går i skole med til trods for, at Gurli skal forestille at være 4 år, mens Gustav er knap 2 år gammel.

Det, der fænger i Gurli Gris er udover de klare, stærke farver, det enkle og genkendelige univers. Børnene er helt med, når Gurli bliver uvenner med sine venner eller skal lave noget hun ikke gider. Det er nok også derfor, at den lille lyserøde gris vises i mere end 180 lande.

små børn

Alt fra plysbamser til sengetøj

Det bedste er, at Gurli Gris franchiset indeholder en stor mængde forskelligt Gurli Gris legetøj.

Du kan for eksempel få alle Gurli Gris karaktererne som små figurer med tilbehør, som Gurli Gris’ hus eller Fru Antilopes klasseværelse og skolebussen. Rigtig meget fra serien fås som legetøj – isbilen, campingvognen, Morfar Gris’ båd eller familiens bil, som de kører mange ture i.

Børn elsker figurer, som de kan lege med og skabe deres egne fantasifulde universer med. En Gurli Gris figur er en god lille gave til en børnefødselsdag.

Til de kreative børn findes der en helt særlig gruppe af Gurli Gris legetøj. Blandt andet har HAMA lavet en perlesamling i Gurli Gris-farverne, hvor børnene gennem kreativ perleleg kan få styrker finmotorikken og koncentrationen, mens de laver små farverige mesterværker af Gurli Gris og hendes venner.

Der findes naturligvis også Gurli Gris musikinstrumenter til de musikalske børn. Det smarte ved at købe gaver med en franchise, som børnene holder af er, at man har mulighed for at give nogle praktiske ting i gave. Det kan for eksempel være sengetøj, håndklæder, badetøj eller strømper med Gurli Gris. Det er bare med at bruge fantasien.

Gurli Gris – også for de store børn

Det sjove er, at Gurli Gris filmene er produceret til de yngste, men de appellerer også til de større børn. De store børn er vokset op med Gurli Gris legetøj og Gurli Gris film.

I takt med at det er blevet populært at lave Gurli Gris-parodier på YouTube, er interessen blandt de store børn blevet fastholdt. Dog nok mere som et sjovt og festligt indslag. Hvad med en sjov Gurli Gris fødselsdag for teenageren? Den bliver nok ikke glemt lige med det samme.

Nyhedspatruljen Forfatter