Dansk nyskabende smykkebrand

Er du ligesom så mange andre mennesker vild med smykker? Ligegyldig alder, køn, stil og præferencer, ja så sætter de fleste mennesker pris på et smukt smykke. Smykker kan fortælle noget om hvem vi er og hvilken stil vi har. Derudover kan det være en måde at vise hengivenhed overfor de der har givet os dem. Eksempelvis kan et smykke være et symbol på kærlighed fra dine nærmeste, om det måtte være dine børn, din mor eller din bedre halvdel. Smykker er en skøn gave, om det måtte være til dig selv eller en af dine kære, så kan du allerede i dag kigge på de smukke By Birdie Smykker hos juveler Guldbrandsen.

By Birdie Smykker

By Birde Smykker

Et smukt dansk smykkebrand, der er nyskabende og vækker opsigt er By Birdie. Smykkebrandet stammer fra Aalborg og blev grundlagt i 2003 af smykkedesigneren Birdie Wendelboe. Hun ønskede at skille sig ud fra den nordiske stil, som er minimalistisk og ganske klassisk. Derfor er By Birdie et mærke der sætter fokus på ”more is more”, ved at kombinere det rå og rustikke med noget romantisk og ekstravagance. By Birdie smykkerne emmer af kvalitet og er alle håndlavede. By Birdie ser sig selv som producerende små kunstværker, og de er derfor alle unikke og udviser karakter. Produkterne indeholder diverse ædle materialer såsom forskellige ædelsten, oxyderet sølv og guld. By Birdie smykker er dermed skabt til den kvalitetsbevidste køber, som ønsker sig et lækkert, eksklusivt, råt og enestående smykker. Disse smykker er helt sikkert nogle du skal opleve, røre og føle på egen hud, hvilket du kan gøre allerede i dag hos juveler Guldbrandsen.

Lige det der passer til din smag

Lige gyldigt om du er mest til sølv, guld eller oxyderede smykker så har By Birdie noget der passer til dig. Om du ønsker en ny ring, øreringe eller ørestikker eller måske en ny halskæde, ja så er alt dette også muligt hos By Birdie. Du kan også vælge at købe et vedhæng til en halskæde, og dermed give dine egne nye smykker nyt liv. Det er kun din fantasi der sætter grænsen når det kommer til disse smykker. Da By Birdie sætter så stor vægt på kvalitet og lækre materialer, så vil prisen på smykkerne også afspejle sig heraf. Netop derfor er dette mærke kreeret til den kvalitets bevidste køber, men også ideelt hvis du virkelig ønsker at forkæle din partner, mor eller måske søster. Smykker er et tegn på hengivenhed, og ved at give et smykke fra By Birdie er du sikker på at modtageren ved at du sætter pris på dem og elsker dem. Benyt dig allerede i dag af juveler Guldbrandsens hjemmeside og se om By Birdie er noget for dig. Du kan som sagt også opleve smykkerne i Guldbrandsens fysiske butik, og samtidig få en god og kvalitetspræget sparring i forhold til køb heraf. Så kig allerede i dag på udvalget og find netop det smykke du mener vil være det helt rigtige for den du holder allermest af.

Nyhedspatruljen Forfatter