Børnefødselsdag uden kvaler

børnefødselsdag arrangeret af børnefest

Får du også mareridt engang imellem ved tanken om den næste børnefødselsdag, som du skal arrangere?
Så er det med at spidse ørene til, fordi i denne artikel giver vi dig løsningen på alle dine bekymringer og kvaler. Det kan være stressende, besværligt og ikke mindst uoverskueligt, at skulle arrangere en fødselsdag for børn. Derfor vælger mange forældre også at rykke deres børnefødselsdag til fx bowlinghallen, legeland eller noget helt tredje, men det kan hurtigt blive en upersonlig fødselsdag. Men det behøver hverken være anstrengende eller dyrt for den sags skyld, at skulle afholde en komplet børnefødselsdag i dit eget hjem.

Komplet fødselsdag leveret til døren

Vi lever i en tid, hvor mange børnefamilier har en travl hverdag, hvilket gør det svært at få tingene til at hænge sammen, samtidig med at skulle være nærværende som familie. Heldigvis har Børnefest udviklet et genialt koncept, hvor de tilbyder en komplet børnefødselsdag leveret direkte til din hoveddør. For forældre med en travl karriere betyder det, at de kan allokere deres tid til familien, når de får hjælp til alle de praktiske ting ved afviklingen af deres børnefødselsdag. Det er svært at sætte en pris på den tid, der spares ved at ikke at skulle planlægge og organiserer en fødselsdag for børn. Det er bl.a. også derfor, at Bornefest.dk nyder stor succes med deres koncept, og vi har været så heldige at få en kommentar fra ejeren.

”I vores digitale tidsalder ser vi et større behov for at skulle prioritere vores tid bedre, så vi kan bruge mere tid sammen med familien. Børnefest tilbyder børnefamilier en unik mulighed for at slippe alle de bekymringer og kvaler, der er forbundet med at afholde en børnefødselsdag. Det betyder, at familierne kan prioritere nærvær sammen med deres børn fremfor blot samvær, hvorfor vi også oplever en stor efterspørgsel på vores produkt.” – Peter Selin.

Der er ingen tvivl om, at Børnefest har fat i den lange ende, hvorfor deres børnefødselsdagskoncept hurtigt er blevet populært i Danmark.

børn der leger

Sund og økologisk børnemenu

Et af de store emner blandt forældrene ved børneinstitutionerne er kost og ernæring, eftersom sundhed og bæredygtighed er blevet en kerneværdi for mange børnefamilier. Det stiller højere krav til diverse arrangementer herunder børnefødselsdage, hvor børn fra forskellige familier mødes på kryds og tværs. Det gør ikke ligefrem planlægning og indkøb lettere, hvorfor Børnefest tilbyder et stort udvalg af økologiske og sunde anretninger. Du vælger selv, hvor mange personer du vil bestille mad til, og hvad menuen skal indeholde. Blandt deres sortiment finder du kyllingepølsehorn, pastasalater, oksefrikadeller, falafel, grøntsagssnacks, fødselsdagsboller og selvfølgelig en kagemand dekoreret med slik. Dertilhørende drikkevarer er selvfølgelig også af økologisk karakter herunder juice, kakao, sodavand eller saftevand.

sunde grøntsagssnacks

Mindeværdig børnefødselsdagsunderholdning

Traditionen tro vil der til enhver børnefødselsdag selvfølgelig være sjove og underholdende lege, som børnene kan samles omkring. Blandt de mest populære børnefødselsdagslege finder du skattejagt, spise snørebånd uden hænder, gemmeleg, ægge-stafet og mange andre klassikere. Skal underholdningen være udover det sædvanlige i anledningen af f.eks. en 10 års fødselsdag, så kan Børnefest hjælpe dig med at gøre det til en uforglemmelig mærkedag. Hvis vejret er til det, har du mulighed for at bestille en hoppeborg eller oppustelig fodboldbane, der med garanti vil sørge for flere timers sjove og ballade. Til fødselsdag for helt små børn i enten 4, 5, 6 eller 7 årsalderen kan en børnetryllekunstner være den helt store dagens mand i skysovs. Med speciale i ballondyr vil han hurtigt vinde de små børnehjerters begær og skabe en mindeværdig oplevelse for livet.

hoppeborg med bolde

Mangler du ekstra hænder kan du desuden få hjælp af en vært- eller værtinde under hele børnefødselsdagen, som kan være med til bevare roen blandt børnene og ikke mindst hjælpe med andre praktiske ting. Børnefest har aftaler med diverse pædagogstuderende, som til hverdag har med børn at gøre, hvorfor du er sikret en pædagogisk og professionel tilgang.

En komplet fødselsdag hos Børnefest behøver ikke at koste en formue, og kan tilpasses efter dit behov. Vil du derfor gerne have hjælp til din næste børnefødselsdag, så du selv sparer tiden, så kan vi klart anbefale at tage et nærmere kig på Børnefest.dk.

Nyhedspatruljen Forfatter