Bestil plakater og pift dit rum op

Et hjem kan nemt spices op ved blot at tilføje få ting at dekorere med. Dette er nemlig med til at gøre et rum mere personligt. En god og nem måde er at bestille plakater via https://citatplakat.dk/

Væg til motivation 

Der er ikke noget mere demotiverende end at have et rum kun med hvide vægge, hvor der intet er, der hænger og gør det personligt. Det kan sommetider være svært at beslutte, hvad der skal hænges op, og hvor det skal hænge. Det skal jo både passe til stilen, der ligger til grund for resten af boligen, og det skal være synligt et sted, hvor det giver mening. En væg, hvor der virkelig er tænkt over tingene, kan være en stor motivation. Man skal blive glad, når man ser den. Det kan især være om morgenen inden man tager på arbejde, når man går forbi væggen, at den frembringer et lille smil. Det handler også om at have taget et valg. Nogle er mere til det æstetiske, kunstneriske udtryk hvorimod andre synes at humoren er det væsentlige for at ramme plet. Hvis man er ude i en billedvæg, kan man sagtens kombinere de to ting og få en fin balance, der giver et godt resultat.  

Citatplakat skriver sig ind i danskerne 

Citatplakater er blevet en stor trend de sidste år og kan appellere til alle. Der er et enormt udvalg, men hvad de alle har til fælles er den grundlæggende evne til at ramme danskerne i tiden, de befinder sig i. Humor er ekstrem vigtigt i Danmark, og det er en stor del af alle steder, man færdes. Både i kommunikationen mellem hinanden, men også i det offentlige rum. Blandt humoren ligger også den selvironi, som er en vigtig social kode. Det er i bund og grund årsagen til, at netop de sjove og ironiske plakater har et stort marked. Hovederne bag citatplakat.dk skriver sig lige ind i den brede befolkning og formår at skabe citater, kunst og jokes, hvor der altid vil være folk, der kan forholde sig og se sig selv i plakatens indhold. Ikke nok med at appellen er i orden, så bliver der også tænkt i pænt design, som man netop har lyst til at have hængende som en del af boligindretningen.  

Den billige løsning 

Det er ikke alle, der har råd til at investere i de dyre malerier. Det kan nemlig kræve et ret stabilt, økonomisk fundament, hvis man vil have kunst i hjemmet. Der findes dog heldigvis andre alternativer til at skabe en hyggelig forudsætning for rummet. Plakater er vejen frem, hvis man sidder i en sådan situation. De er både en del billigere, og man kan altid skifte dem ud, hvis man bliver træt af den nuværende stemning. Et godt tip til at pifte en billedvæg op, er at anskaffe sig en masse flotte og forskellige rammer, der i sig selv danner æstetik. Rammer kan man ofte finde på diverse brugtmarkeder, hvilket også skaber personlighed. Når man har udvalgt de plakater, man synes om og har lykkedes med sin ramme-jagt, så er det bare med at kombinere og justere og så har man en billedvæg, der ikke har måtte koste hele opsparingen.  

Nyhedspatruljen Forfatter