B2B Påskegaver til arbejdspladsen

Påsken er en dejlig tid med forår og ny varme – blomsterne springer ud, børnene har fri, og vejret er nu rigtig lyst! Men for voksne er påsken ofte bare en uge, hvor man får nogle ekstra fridage. Det er børnene, der morer sig her.

Det kan du lave om på: Som arbejdsgiver kan du gøre påsken til en munter og fornøjelig højtid for dine ansatte med påskegaver!

Hvad er påskegaver?

Påskegaver kan være alt mellem himmel og jord, men selvfølgelig er det hyggeligst, hvis de faktisk har noget med påske at gøre. Det kan være chokoladeæg eller en pyntehare – det kan såmænd være påskebryg eller -vin!

Du kan enten give dine medarbejdere en lille, symbolsk gave for at vise, at du værdsætter deres tilstedeværelse og indsats, eller du kan sige på gensyn inden påskens helligdage med en stor slikkurv, de kan dele med familien!

En påskegave kan også være påskepynt, der kan lysne hjemmet en smule op.

Som du kan se, så spænder påskegaver vidt og bredt, og det er helt op til dig, hvad du vil give. Der er mange muligheder for neutrale valg, altså chokolade eller påskepynt, men du kan også lede efter noget, der passer din virksomheds brand lidt bedre. Dét kan være en buket med påskeliljer eller en lille designerdekoration – uanset hvad, vil det med garanti falde i god jord hos medarbejderne.

påskegaver på bord

Hvorfor bør du give påskegaver til dine medarbejdere?

For mange firmaer er det mest normalt kun at give gaver til medarbejderne i julen, men påsken kan også vække stor glæde og barndomsfryd. Mens dine ansatte sidder indenfor og taster løs, eller slider ude i al slags vejr, så kan du som arbejdsgiver sige tak for deres indsats med påskegaver.

Selvom det ikke er meget, du giver, så viser en påskegave, at du tænker på dine medarbejdere. Det er kun arbejdsgivere, der går ud over det forventede, der forkæler sine ansatte i påsken, og du kan gøre arbejdspladsen til et rarere og mere behageligt sted på denne måde.

Moralen løftes, når arbejdspladsen viser, at den tænker på medarbejderne, og de ansatte, der måske har det svært på arbejdet, bliver bekræftet i, at de er værdsatte. Påskegaver kan gøre godt både for dig som chef eller leder såvel som dem, der arbejder omkring dig.

En god arbejdsplads opstår, når medarbejderne ved, de ikke bare er arbejdskraft. Intet føles bedre end anerkendelse og værdsættelse, og selvom du måske ikke kan takke hver eneste medarbejder individuelt, så kan påskegaver faktisk være en rigtig god start!

B2B påskegaver

Du kan nemt og overskueligt bestille påskegaver til dit firma og dine ansatte via firmaer, der specialiserer sig i sådanne firmagaver. Du kan gennemse kataloget og finde ud af, hvad der passer bedst til din arbejdsplads, og bestille det tids nok til at overraske dine ansatte.

Så du behøver altså ikke selv tage ud og købe ind med firmakortet. Du kan bestille hjemmefra, fra dit kontor eller på forretningsrejse, og gaverne vil blive leveret til dit firmas adresse.

Nyhedspatruljen Forfatter