Armbånd til enhver lejlighed

Ikke alle er vilde med armbånd, og det er faktisk en skam. Et armbånd er nemlig et fint stykke tilbehør, som passer til alle de outfits, du kan komme på. Armbånd kan være prangende eller simple, skinnende eller matte – ja, de kan være lige det, du vil have! Men ikke alle armbånd passer til alt.

Her kan du læse mere om, hvilke armbånd passer til hvilke lejligheder. Uanset om du køber et armbånd som en gave til en kæreste, en ven eller et familiemedlem, eller leder efter ét til dig selv, så kan du få råd til det næste skridt.

Armbånd for mænd

Mænd kan også få flot tilbehør, noget, der både er simpelt og elegant. Armbånd til mænd er ofte bredere end armbånd til kvinder, og de er typisk en del mere simple. Væk er vedhæng og snirklede detaljer, og i stedet vil du kunne finde læder, kæder og enkle linjer.

Armbånd til mænd hænger sig ofte i de helt små detaljer. Det kan være kvaliteten af læderet eller en indgravering i låsen.

Hvis du leder efter et pænt armbånd til mænd, men ikke har købt ét før, kan du se både på nettet og i butikker. Udvalget i fysiske butikker er som regel ikke så stort, eftersom armbånd er mere udbredte hos kvinder. Men der er stadig mange flotte valgmuligheder.

armbånd

Armbånd som gaver

Armbånd er rigtig fine at give i gave, men de kræver også en del overvejelse. Først og fremmest bør du ikke købe et armbånd i gave, hvis du ikke ved, at modtageren enten ønsker sig ét eller allerede går med armbånd – i hvert fald en gang imellem.

Det er nemlig ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd. Hvis du er i tvivl, så spørg nogen, der er tæt på modtageren, eller tænk tilbage til sidste gang, du så dem gå med armbånd.

Giver du et armbånd til en person, der generelt går med mange smykker, er det et værdigt sats. Et armbånd kan blive en personlig og rørende gave, hvis det gives med minder forbundet, og ofte er de lette og ikke særlig dyre at få fat på.

Kig dig om efter et armbånd, næste gang du skal finde en gave. Uanset om det er til mænd eller kvinder, vil du garanteret kunne finde noget, der vil falde i god jord.

Sådan styler du armbånd

Dit armbånd bør komplimentere resten af dit outfit. Hvis du har tøj på i flere lag, som er mere larmende, kan du med fordel vælge ét eller flere armbånd, der er mere dæmpede.

Hvis du vil have flere armbånd på på én gang, så sørg for at mikse og matche mellem tykkelse og design. De skulle gerne passe sammen, uden at være identiske.

Et armbånd kan sagtens kombineres med et ur, og nogle armbåndsure er endda designede sådan, at de er simplere og mere dekorative – armbånd først, ur på andenpladsen. Det betyder ikke, at kvaliteten lakker, men at det bliver nemmere at style!

Nyhedspatruljen Forfatter