Sådan bliver du klar til foråret med Gestuz

gestuz kvindetøj

Foråret banker snart på døren, og det betyder, at det er ved at være tid til at opdatere garderoben, så du kan blive stjernen dette forår. Du kender helt sikkert det populære og feminine mærke Gestuz, og her får du hjælp til at blive klar til sommer med alt det nye flotte tøj. Du kan finde dit nye tøj hos https://www.fashionfifteen.dk/ff-gestuz/. Læs med her for inspiration til dit forårslook.

Hvad og hvem er Gestuz?

Brandet Gestuz henvender sig til den moderne og modebevidste kvinde med fokus på det skandinaviske look og designtraditioner dog med små ændringer og opdateringer af de velkendte klassikere. Det blev grundlagt af Sanne Sehested i 2008 og er siden da blevet et meget populært brand i hele Danmark. Sanne skabte mærket med ønske om at designe tøj, der fremhæver styrken hos kvinder frem for at overskygge den. Gestuz er altså et rigtigt powerbrand, der omfavner alle kvinder! Ønsker du et sofistikeret og gennemtænkt look, der dog stadig overrasker med små nytænkende detaljer, er Gestuz det helt rette valg for dig.

tøj fra gestuz

Hvad skal du købe fra Gestuz?

Hvad er egentlig årets tendenser dette forår? Vi ser i øjeblikket mange ting gå igen, og det må jo være grundet i, at der virkelig er noget om snakken. Gestuz følger i hvert fald tidens mode, og når du kigger på den seneste kollektion fra Gestuz, bør du særligt lægge mærke til disse ting:

Pufærmer

Alt med pufærmer er stadig in i år. Det gælder både kjoler og bluser. Pufærmerne kommer i mange forskellige former, men fælles for dem er, at det udståler stor modebevidsthed. Du bør derfor finde en kjole eller bluse fra Gestuz med pufærmer. Synes du, at det er lige grænseoverskridende nok, kan du sagtens finde nogle små diskrete pufærmer, der helt sikkert pifter dit outfit op. 

Sweatshirt med lynlås

Igen i år ser vi også det lidt mere sporty look indtage modebilledet. Især sweatshirten med halv lynlås er fremtrædende mange steder. Du bør altså have en sweatshirt med lynlås øverst i halsen dette forår. Du kan få den i utroligt mange farver, men gå gerne efter støvet grøn dette forår. Desuden kan denne sweatshirt også kombineres med de smukke pufærmer. Du kan også style din sweatshirt med et par matchende sweatpants. Det giver et meget sporty look, der dog stadig udstråler elegance. Pift det endnu mere op med nogle iøjnefaldende smykker og sporty sneakers.

Støvet grøn

Som nævnt er støvet grøn bare et kæmpe hit for tiden. Det gælder både i modebilledet men lige så vel i indretningsmoden. Når du nu skal på jagt efter pufærmer og sweatshirts, kan du jo faktisk kombinere alle 3 ting i ét stykke tøj! Når det nu begynder at blive lidt varmere, bør du nok også have noget mere sommerligt tøj. Her kan du eventuelt gå efter en smart tanktop i støvet grøn. Du kan også købe en fin cardigan, til at have ud over et hvert outfit.

Nyhedspatruljen Forfatter